Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fikázza mindenki a távkapcsolatot (mint átmeneti megoldást)?
Nem hiszem, hogy a távkapcsolatban élők minden esetben félrelépnek.
Nem igaz, hogy nem lehet kibírni azt, hogy ritkán látod a párodat.
Aki szereti a másikat, az ne lép félre, akkor sem, ha a társa nincs vele.
Aki, meg emiatt félrelép, az nem szeret igazán, és előbb utóbb úgyis megcsalna. Akkor is, ha naponta lát.
Mi 3 évig voltunk távkapcsiba a párommal, hétvégente talizhattunk, de így is nehéz volt. És megsínylette a kapcsolatunk főleg mióta összeköltözünk. Utána hirtelen túl sokat lettünk együtt és elromlott minden. Na, de vannak pozi példák is.
Unokatesóm az másfél évig csak 3 havonta találkozott a párjával és átvészelték, mert esküvő lett belőle már 3 éve. Már nem is tudom hány éve együtt vannak amúgy is.
Ez függ a két személy egymáshoz való viszonyától, a türelmüktől, és az időtartamtól. Mert mondjuk abban nem hiszek, hogy aki 20 éve kinnt melózik küföldön az asszony itthon van 2 gyerekkel és havonta talizik vagy 3 havonta a család, hogy az működik...
:-)
23/N
na ,azért távkapcsolat és távkapcsolat között is van különbség.
Egyébként (ezért tudom lepontozás fog járni) ,de én meg úgy gondolom,hogyha egyikünknek menni kell valamerre,akkor jön a másik is ez természetes.Nálnuk igy volt,az egész életem megváltozott,mindent otthagytam,pont azért mert mindennél jobban szeretem a páromat . Aki akarja,az meg tudja oldani,hogy ne kelljen szétszakadni,nagyon nehéz,nekem elhihetitek de ennyit megér a kapcsolat.Én nem birnám ha 2 havonta találkoznánk 1 hétre..
Egyetlen egy munka sem ér meg annyit,hogy az ember hónapokig rágja a kefét otthon,hogy mi lehet a párjával...legalábbis számomra.Persze most komoly kapcsolatról beszélek.
"de én meg úgy gondolom,hogyha egyikünknek menni kell valamerre,akkor jön a másik is ez természetes"
Én is így gondolom, de akiket én ismerek, ott a lány még tanul, így nem minden esetben megoldható ez sem.
"olyan elképzelhetetlen h két ember annyira szereti egymást, h fél-egy évre bevállalja a távolságot is, inkább, mint h külön váljanak?"
Igen. Eleve a rendes kapcsolatok nagy része is hamar tönkre megy, pedig ott a felek, gyakran találkoznak, sőt együtt is élnek és elvileg még szeretik is egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!