Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fikázza mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fikázza mindenki a távkapcsolatot (mint átmeneti megoldást)?

Figyelt kérdés
olyan elképzelhetetlen h két ember annyira szereti egymást, h fél-egy évre bevállalja a távolságot is, inkább, mint h külön váljanak? Miért kell állandóan gonosz megjegyzéseket tenni, h "ez így nem kapcsolat" meg h "kis naiv, tuti megcsal"?
2011. szept. 18. 10:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a távkapcsolatban élők minden esetben félrelépnek.

Nem igaz, hogy nem lehet kibírni azt, hogy ritkán látod a párodat.

Aki szereti a másikat, az ne lép félre, akkor sem, ha a társa nincs vele.

Aki, meg emiatt félrelép, az nem szeret igazán, és előbb utóbb úgyis megcsalna. Akkor is, ha naponta lát.

2011. szept. 18. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Mi 3 évig voltunk távkapcsiba a párommal, hétvégente talizhattunk, de így is nehéz volt. És megsínylette a kapcsolatunk főleg mióta összeköltözünk. Utána hirtelen túl sokat lettünk együtt és elromlott minden. Na, de vannak pozi példák is.

Unokatesóm az másfél évig csak 3 havonta találkozott a párjával és átvészelték, mert esküvő lett belőle már 3 éve. Már nem is tudom hány éve együtt vannak amúgy is.

Ez függ a két személy egymáshoz való viszonyától, a türelmüktől, és az időtartamtól. Mert mondjuk abban nem hiszek, hogy aki 20 éve kinnt melózik küföldön az asszony itthon van 2 gyerekkel és havonta talizik vagy 3 havonta a család, hogy az működik...

:-)

23/N

2011. szept. 18. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

na ,azért távkapcsolat és távkapcsolat között is van különbség.

Egyébként (ezért tudom lepontozás fog járni) ,de én meg úgy gondolom,hogyha egyikünknek menni kell valamerre,akkor jön a másik is ez természetes.Nálnuk igy volt,az egész életem megváltozott,mindent otthagytam,pont azért mert mindennél jobban szeretem a páromat . Aki akarja,az meg tudja oldani,hogy ne kelljen szétszakadni,nagyon nehéz,nekem elhihetitek de ennyit megér a kapcsolat.Én nem birnám ha 2 havonta találkoznánk 1 hétre..

Egyetlen egy munka sem ér meg annyit,hogy az ember hónapokig rágja a kefét otthon,hogy mi lehet a párjával...legalábbis számomra.Persze most komoly kapcsolatról beszélek.

2011. szept. 18. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
A hétvégente találkozzásal meg semmi gond nincs,az nem is igazán távkapcsolat.
2011. szept. 18. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:

"de én meg úgy gondolom,hogyha egyikünknek menni kell valamerre,akkor jön a másik is ez természetes"

Én is így gondolom, de akiket én ismerek, ott a lány még tanul, így nem minden esetben megoldható ez sem.

2011. szept. 18. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a kapcsolatunk elején volt egy ilyen félév, külföldi tanulmányi ösztöndíj miatt. Nem is láttuk egymást, mert nem lett volna pénze hazajönni, csak telefon, email, posta. Utána hazajött, megkérte a kezem... most lassan 10 éve vagyunk együtt (és nyakamat rá, hogy sose csalt meg). De már biztos nem engedném el még egyszer, bármennyire is "kifizetődő" lenne - vagy menné(n)k vele :)
2011. szept. 18. 12:35
 17/18 anonim ***** válasza:
41%

"olyan elképzelhetetlen h két ember annyira szereti egymást, h fél-egy évre bevállalja a távolságot is, inkább, mint h külön váljanak?"

Igen. Eleve a rendes kapcsolatok nagy része is hamar tönkre megy, pedig ott a felek, gyakran találkoznak, sőt együtt is élnek és elvileg még szeretik is egymást.

2011. szept. 18. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
én is hasolnó helyzetben voltam távkapcsolatba és én a nő 31 éves és a férfi 26 mégis megcsaltam nem a távolság miatt, de nem éreztem, hogy foglakozik velem
2011. szept. 22. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!