Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltják a korkülönbség miatt. Lány vagyok és az idősebb :/ Mi lenne a helyes?
ne foglalkozz a korral, törvényileg semmi következménye nincs a dolognak. Abba lehetsz szerelmes akibe, akrsz-persze normális keretek közt. Ez szerintem az.
Ha megértitek egymást semmi gond. A szülők nem tehetnek semmit, legyetek együtt. Majd belátják, hogy tévedtek, ennyi. Feljelenteni úgysem tudnak, mégis mire? Hogy szerelmesek vagytok egymásba? Hülyeség :D
Ha a srác rendben van számodra, miértne jöhetnél össze vele...
Szóval az öreg ősőkkel ne foglalkozzatok, deoldjátok meg normálisan.
Deh örülnék nálam kicsivel idősebb nőnek, de mind olyan beképzelt majom, h csak na. A fiatalabbak meg éretlenek....
22 FFI
anyámnak feldugnék egy uborkát ha nem engedné hogy 17 évesen jártam volna egy akár 25 évessel, am most 22 éves tetszik nagyon, hátha lesz vmi
Üzenem a szüleinek hogy az apja meleg az anyja meg U.F.O.
F18
A szülei elmehetnek a francba. Mi az, hogy eltiltják a felnőtt gyereküket? Aztán majd csodálkoznak, ha pár év múlva egy nőgyűlölő, idegbeteg állat lenne. Ha egy 40-50 éves elvált nő próbálkozna, akkor azt mondanám, hogy rendben, na de így.
Az is furcsa, hogy egyesek felháborodnak a dolgon, de fordított esetben persze teljesen természetes lenne igaz.
"Ha csak ez a baj, hogy a fiú még nincs 18 akkor várjátok meg míg betölti és mondd el a szüleinek is, hogy vártok a szexel."
EZ csak egy szar kifogás. Ha betölti a srác a 18-at, akkor majd kitalálnak valami mást. Egyébként tényleg azzal dugsz, akivel akarsz 14 után. A feljelentés baromsággal pedig nem kell foglalkozni. Ma a zsaruk a komolyabb bűncselekményeket nem derítik fel, gondoljátok, hogy majd egy ilyennek állnak le szarakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!