Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltják a korkülönbség miatt. Lány vagyok és az idősebb :/ Mi lenne a helyes?
Közben írtál.
Ha csak ez a baj, hogy a fiú még nincs 18 akkor várjátok meg míg betölti és mondd el a szüleinek is, hogy vártok a szexel. (Addig lehet pettingelni is stb, de erre általában a szülők úgyse gondolnak).
A pasi is szökne inkább velem, mint ez legyen, nagyon rossz neki is :/
Köszi a tanácsokat, lehet ez a bajuk tényleg, de hát most ha egyszer jól érezzük magunkat együtt meg imádjuk egymást, miért nem jó nekik? :/
Kiskorúval nem lehet szexuális kapcsolat, olyannak aki már nagykorú. Tudom, nem vennék komolyan a rendőrök amúgy, de alapból, ez a tudat, hogy ennyire utálnak, hogy ilyeneket mondanak, nem túl jó...
"Kiskorúval nem lehet szexuális kapcsolat, olyannak aki már nagykorú. Tudom, nem vennék komolyan a rendőrök amúgy, de alapból, ez a tudat, hogy ennyire utálnak, hogy ilyeneket mondanak, nem túl jó..."
Nincs ilyen törvény Magyarországon, csak Amerikában!
Csak azért kanyarodtunk el, mert te írtad, hogy fel akarnak jelenteni.
Azt neked kell tudnod, hogy mennyire szeretitek egymást, tudtok-akartok-e egymással/egymás nélkül élni!
Barátodnak mennyi van még a 18-ig?
Én jogot tanulok, és elhiheted, hogy mindamellett, hogy a rendőrök a szülőket fogják lebaszni, hogy ilyenért zaklatja őket, ahelyett, hogy a Mónika Show-ba mentek volna a srác 17 éves korának köszönhetően korlátozottan cselekvőképes, tehát beleegyezés alapján működik a dolog 14 éves kora óta.
Valahogy próbáljátok megbeszélni a szülőkkel, vagy oldjátok meg, hogy a tudtuk nélkül találkozzatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!