Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tiltják a korkülönbség miatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiltják a korkülönbség miatt. Lány vagyok és az idősebb :/ Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
20éves csaj vagyok, a pasi 17 és mikor megtudták a szülei, hogy egy ilyen idős csajjal ismerkedik és találkozgatunk (nem vagyunk még együtt), kiakadtak és megtiltották, hogy találkozzon velem :/ Tényleg nem helyes ez? :/ Imádom pedig nagyon és jó vele :(
2011. szept. 18. 10:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%

Közben írtál.

Ha csak ez a baj, hogy a fiú még nincs 18 akkor várjátok meg míg betölti és mondd el a szüleinek is, hogy vártok a szexel. (Addig lehet pettingelni is stb, de erre általában a szülők úgyse gondolnak).

2011. szept. 18. 10:54
 12/24 A kérdező kommentje:

A pasi is szökne inkább velem, mint ez legyen, nagyon rossz neki is :/

Köszi a tanácsokat, lehet ez a bajuk tényleg, de hát most ha egyszer jól érezzük magunkat együtt meg imádjuk egymást, miért nem jó nekik? :/

Kiskorúval nem lehet szexuális kapcsolat, olyannak aki már nagykorú. Tudom, nem vennék komolyan a rendőrök amúgy, de alapból, ez a tudat, hogy ennyire utálnak, hogy ilyeneket mondanak, nem túl jó...

2011. szept. 18. 10:55
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem nagyon kellene, hogy érdekelljen. nem te vagy az egyetlen, akit nem szeret az anyós, após jelölt. Előbb utóbb kénytelenek lesznek belenygodni, ha jobban megismernek majd, lehet, hogy meg is kedvelnek. Persze nekik sem lehet könnyű, gondolom egyke a srác, mert olyankor szokott előfordulni ez a túlféltés. Ne szöktesd meg a srácot, hanem próbáld meg a szülőknek bebizonyítani, hogy "méltó" vagy a fiacskájukhoz.
2011. szept. 18. 11:07
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
De lehet szexuális kapcsolat, rosszul tudod. Nézd meg a beleegyezési korhatár című cikket a wikipédián. Akár össze is házasodhattok...
2011. szept. 18. 11:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Kiskorúval nem lehet szexuális kapcsolat, olyannak aki már nagykorú. Tudom, nem vennék komolyan a rendőrök amúgy, de alapból, ez a tudat, hogy ennyire utálnak, hogy ilyeneket mondanak, nem túl jó..."

Nincs ilyen törvény Magyarországon, csak Amerikában!

2011. szept. 18. 11:27
 16/24 A kérdező kommentje:
Okéé, elkanyarodtunk az eredeti témától, nem a beleegyezés a lényeg, hanem, hogy most vagy belemegyek ezzel pedig konfliktusok sorozata indul el, vagy elfelejtem valahogy a srácot, de akkor nincs konfliktus, se köztem és a szülei között, se közte és a szülei között? :/
2011. szept. 18. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Csak azért kanyarodtunk el, mert te írtad, hogy fel akarnak jelenteni.

Azt neked kell tudnod, hogy mennyire szeretitek egymást, tudtok-akartok-e egymással/egymás nélkül élni!

Barátodnak mennyi van még a 18-ig?

2011. szept. 18. 11:32
 18/24 napietus ***** válasza:
szerintem meg a kérdező nincs döntési helyzetben, a fiúnak kell eldöntenie, megér-e neki a kérdező pár ajtócsapkodást otthon, vagy nem. ilyen egyszerű.
2011. szept. 18. 11:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorúval tényleg törvénytelen szexuális kapcsolatot létesíteni ebben igazatok van. De az ember 14 éves koráig kiskorú utána 14-18 között fiatal korú az illető. Tehát a srác már 17 évesen fiatal korúnak számít és nem kis korúnak. A törvény nem tiltja ,hogy te 20 évesen a 17 éves sráccal együtt legyél. A törvény azt tiltja ,hogy ellenszolgáltatás/prostitúció/ fejében közösüljön nagykorú fiatal korúval. Szóval nyugodtan élhetek szexuális életet csak ne fizess érte:)
2011. szept. 18. 12:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én jogot tanulok, és elhiheted, hogy mindamellett, hogy a rendőrök a szülőket fogják lebaszni, hogy ilyenért zaklatja őket, ahelyett, hogy a Mónika Show-ba mentek volna a srác 17 éves korának köszönhetően korlátozottan cselekvőképes, tehát beleegyezés alapján működik a dolog 14 éves kora óta.

Valahogy próbáljátok megbeszélni a szülőkkel, vagy oldjátok meg, hogy a tudtuk nélkül találkozzatok...

2011. szept. 18. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!