Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Ki mit gondol erről? Tudja az ember hogy mikor szerelmes?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 21:06
2/8 anonim válasza:
hmm megfogalmazni nem lehet sztem csak érezni amikor mindig arra vágysz h vele legyél már az illata is boldoggá tesz ha hozzád ér beleremegsz sztem ez a szerelem és amikor úgy érzed bármit megtennél a másikért.
3/8 anonim válasza:
én a saját szerelmemet ugy tudnám definiálni hogy a lány aki tetszik akármit megtennék érte, feláldoznék , és ha rá gondolok mindig csak az jut eszembe hogy átölelném nagyon szorosan és soha soha el nem engedném , és örökkön örökké csókolnám stb...... > ez már akkor van ha járunk , de mikor még nem akkor én azt éreztem iránta hogy bárcsak mindig együtt lehetnénk , meg képeket nézegettem róla és közben ment 1-2 jó zene és mikor olyan szívhez szóló mondott akkor bizsergett az egész testem ..
4/8 anonim válasza:
Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma érzés és szerelem sem. Ezt nem kell magyarázni. Vagy érzed, hogy van vagy nem. ENNYI! ;)
5/8 anonim válasza:
Ha meghallod a hangját vagy meglátod úgy érzed mintha pillangók röpködnének a gyomrodban.És úgy érzed a szíved csordultig van boldogsággal mikor vele vagy.Megtennél érte bármit még az ördögnek is eladnád a lelked csak hogy vele lehess.
6/8 anonim válasza:
Én két szóval tudnám leírni, hogy mi a szerelem: vágy, és tetszés. Az első, hogy külsőre megtetszen az illető és utána elkezdesz róla fantáziálni, hogy milyen lenne vele együtt lenni, szerelmeskedni, csókolózni. Hogy belebizseregsz, ha csak hozzádér, hogy titkon lopva figyeled, mert annyira tetszik, hogy legszívesebben zsebredugnád, hogy mindig veled legyen. Hogy mindent megteszel azért, hogy ő boldog legyen - ez a szerelem!
7/8 anonim válasza:
szerintem a szerelem egy olyan dolog amit nem lehet megmagyarázni, csak érezni. de ha le kéne írni akkor ezt írnám: ha nagyon szeretsz valakit, mindenről ő jut az eszedbe, kívánod a csókjait, ölelését, mindig őt keresed,őt várod...és ha azt mondja neked hogy szeret majd el olvadsz de ki is ugranál ha tudnál a bőrödből.
8/8 anonim válasza:
én sokszor magamnak se vallom be... de az az érzés! semmivel nem összetéveszthető, és amikor már nem 6 éves vagy és huzogatod a haját a katikának, hanme 12-13 és suliba vagy különórán... Egekbe jársz! Ezt a korszakom élem én most, persze sok szomorúsággal, de még több boldogsággal!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!