Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok miért nem szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem szoktátok értékelni az olyan fiúkat aki egy kicsit jobban foglalkozik veletek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy szinte minden lány olyan pasival van együtt aki szinte alig törődik a barátnőjével és ti szinte mindent megtesztek érte. De ha már 1 kicsivel jobban kitudja mutatni a szeretetét a pasi akkor meg már alig foglalkoztok vele.
2009. ápr. 23. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nos, az a baj, hogy mi lányok mindig rossz pasiba szeretünk bele, olyanokba akik tojnak ránk! De mégis megteszünk értük bármit, mert "ooolyan édesek". Ez pusztán hülye csajos logika! :/ Ha viszont a pasi nyomul úgy érezzük, hogy elveszik a szabadságunk, amit viszont nem szeretünk!

De ez csak személyes vélemény!

2009. ápr. 23. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
igen nemjó ha túlságosan "ránőssz" 1 csajra... nem cska te létezel a világon(mármint amit csinálhat)
2009. ápr. 23. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is hasonlóképpen van. Egyszerűen azért kellenek nekünk, mert nincsen ránk szükségük. Persze ez így furán hangzik, de a legtöbb lánynál így van. De ez idővel változik szerintem, én most egy olyan párkapcsolatban vagyok, aki jobban kimutatja az érzelmeit, és úgy érzem nekem most erre van szükségem, És nekem most így nagyon jó. De eddig nekem is olyan barátaim voltak, akiket egyáltalán nem érdekelték az érzelmeim, és akkor az volt a jó...tudom,fur de így van :)
2009. ápr. 23. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Erre szokták mondani:Kell a jó?

Nem!

Kell a rossz?

Kell hát!!

És ez tényleg igy van,minél rosszabb,annál jobban kell!!

2009. ápr. 23. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer kell megtalálni az igazit, senki nem egy akármilyen olyant keres, persze, van, aki megelégszik, és aztán idő kell, hogy rájöjjön, rosszul lépett. Addig viszont belebotlunk ilyenekbe is. Azért megnyugtatlak, hogy aki az igazival van együtt, azok kölcsönösen törődnek egymással. :-)
2009. ápr. 23. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi válaszokból azt szűrtem le h magyarán aki szereti őket az tartozik a looserek közé a bunkók meg a menők...és sajnos ez valóságban is így van.
2009. ápr. 23. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az irást már nem tudom hol láttam régen:

Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. Akik sosem

javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig

átvernek, így sajnos sosem unalmasak.

Á, dehogy változnak. Kicsit még meg is aláznak.

Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor,

hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk

kipróbált, kidolgozott.

Csókjuk kábító, begyakorolt.

Ők azok, akikért élni, halni kell. Akikért

biológiai óránk robban. Akiket kerülünk, mégis

mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket

választjuk.

A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából.

Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de

valahogy nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen.

Szóval rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó

legyen hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a

többi nőre már ne legyen hatással.

Esküszöm, nem értem magunkat.

Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a

próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is

akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez.

Lassan jobban értem a férfiakat, mint a nőket...

És szerintem nagyon igaz általába,de azért nem minden nőnél!

Én pl csak fiatalkoromban bolondultam az ilyenekért,de ahogy növők és egyre komolyabb leszek,azért már másra van szükségem ...szerintem ezzel nemcsak én vagyok igy!A mostani barátom imád,törödik velem én vagyok a mindene,és én is imádom!Végre felhőtlenül boldog vagyok,nem úgy,mint rég amikor a régi "rosszfiú" barátom állanóan siratott és s.art a fejemre...

2009. ápr. 23. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez általánosítás. Persze, hisz ez az oldal általánosíttat. :D De én nem vagyok átlagos lány. (Ezt mindigis tudtam :P)

Én igenis szeretem, ha foglalkoznak velem, ha érzem, hogy fontos vagyok, ha számíthatok valakire, és tudom, az a valaki is számít rám.

Volt olyan barátom, aki annyit se törődött velem, mint az anyajegyeivel, nem is maradtunk sokáig együtt. Bár, az igaz, hogy próbáltam őt "megszelídíteni", foglalkozni vele, elérni, hogy fontos legyek neki, ez sikertelen volt.

És most olyan párom van, aki mellett érzem, hogy élek, de azt is érzem, hogy nő vagyok. Jó vele lenni.

Az sem jó, ha a másikat megfojtod a szereteteddel, és nem hagyod levegőhöz jutni, de azért két ember azért van egymással, mert törődnek egymással, szeretik egymást.

2009. ápr. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!