Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon helyesen cselekszem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon helyesen cselekszem? Eletem legnehezebb dontese elott allok, es akarhogy dontok is veszitek.

Figyelt kérdés
18 eves leszek 4 honap mulva, es csak akkor maradhatok a baratommal egyutt ha osszekoltozunk jovoheten. Meg suliba jarok, de meg tudnank elni mert penz az van kb 1 honapban bejon a 140000 forint. Van is hova menni (alberletbe ami 15000 fornit lenne), de ha elmegyek felek hogy elveszitem a csaladomat, nem tudom hogy adjam elo hogy menni akarok, de ha nem megyek akkor elveszitem a szerelmemet, 2 eve vagyunk egyutt, o 20 eves. Tudom fiatalok vagyunk de csak ez az 1 eselyunk van. Kerlek segitsetek.
2009. ápr. 23. 20:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát neked megéri hogy elhagyod a családodat a barátodért ? Ki tart el majd ha távol leszel a szüleidtől?

Mérlegeld és dönts ahogy te érzed,de a szerint ahogy te szeretnéd , ne mások miatt költözz mert úgy helyes ...

2009. ápr. 23. 20:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Beszéld meg a nagyival, mert bár keveset tudunk róla az elmondottak alapján de ha ő nevelt fel téged és ennyire kötődsz hozzá akkor nagyon jófej lehet.Mondd el, hogy nem szeretnéd magára hagyni de a szíved azt sugja(és sajnos ez egy kényszerhelyzet is egyben), hogy menned kell és amilyen gyakran csak lehet meglátogatod majd és azt , hogy hiányozni fog.A szüleidnek mondd meg, hogy ha igazán szeretnek akkor segítsenek és ne hátráltassanak nem pimaszul szemtelenül hanem normálisan -kívánom, hogy sikerüljön és ha megvívjátok ezt a harcot a szülőkkel..mert sajnos, hogy így gondolkodnak.De azért ti ne haragudjatok rájuk hanem legyetek okosabbak és hátha egyszer belátják mekkorát hibáztak és akkor legyetek megbocsájtóak velük szemben mert akárhogyis azért ők neveltek fel.

Én is 17 vagyok és nekem is több mint egy éve van párkapcsolatom de nekünk még nem sürgős az összeköltözés kb. két év múlva tervezzük..de ha azon múlna és bárhová elmennék vele mert nagyon szeretem

Kitartást és sok sikert kívánok neked

2009. ápr. 23. 20:37
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert van egy esely ?!

Kinek olyan fontos ez az osszekoltozes ?!

En azt javaslom hogy ha nagyon nem akakrs zmenni ne menj.. de ha csak a csalad a problema atrtol nem szakadssz el !!

Es gondolj bele milyen jo erzes midnen reggel a parod mellett ebredni !!!

Meg sokat vele lenni ...

gondolnod kell am a fozesrol takaritasrol is..

de ha ezt bevallalod szerintem nagyon jol meglesztek !!!

Szuleid biztos nem fognak neki orulni.. de 18 vagy es elkell fogadjak hogy egyszer ugyis kirepulsz a csaladi feszekbol !!

Probaljatok kozel talalni lakast a szuleidhez.. es tarsd veluk a szuksegletet !!!

Mert nagyon soakt szamit az hogy tudd hogy mindig melleted alljanak meg midnen!!

Ulj le es beszeld meg szepen veluk hogy mit akarsz paroddal !!

puszii`

2009. ápr. 23. 20:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, lehet még sok párkapcsolatod, de családod csak egy van. Ne legyél felelőtlen!
2009. ápr. 23. 20:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű, de miért csak akkor maradhatsz vele, ha összeköltöztök? Miért nem tudnátok várni ezzel addig, míg betöltöd a 18-at?

És miért ilyen sürgős ez? Vagy tucatszor elolvastam a kérdésed, de számomra nem derült ki.

Így sajnos nem tudok segíteni, mert nem látom a teljes problémát... :(

2009. ápr. 23. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előttem szólóknak...miért lenne ez az egyetlen esély? Ki szólhat abba bele, hogy te találkozz a barátoddal? Max. nem mentek a szülei házába látogatóba. Ne mondd nekem, hogy majd a 20 éves fiuknak megtiltják, hogy téged meglátogasson vagy máshol találkozzatok. Szerintem csak hirtelen felindulásból mondták ezt...miért veszítenéd el a srácot ettől? Nem értem...
2009. ápr. 23. 20:59
 17/21 A kérdező kommentje:
hat valami olyasmi hogy megtiltjak mert ha nem akent cselekszik akkor az apja megveri es ez igaz a multor elottem vagta pofon. az apja 2szer akkora mint o es iszik is. Es ha marad otthon akkor utik, de ezt kezdi megelegelni es el akar koltozni de csak ha megyek vele. Es ugy erzem nem hagyhatom magara, senkije sincs rajtam kivul. De hozzam nem koltozhet.
2009. ápr. 23. 21:05
 18/21 anonim ***** válasza:

figyelj, a barátod jár egyetemre v fösulira??ha igen akkor biztos van1-2évfolyam társa aki albérletben lakik,és ha lenne hely csatlakozna hozzájuk igy kevesebb lenne az albi meg minden. te otthon tudnál maradni a nagyiddal,és a barátod (ha mamád engedi) 1-2cer ott aludna ill te nála az albiba ha a szobatársak nincsenek

Az én barátom is albérletben lakik 2sráccal meg 1 kutyával:D de ö azért mert nem helyi,tehát nem abban a városban lakik ahol én hanem 160kilire. igy ö se unatkozik mert van társasága és talizni is tudunk

2009. dec. 27. 20:53
 19/21 anonim ***** válasza:
ha meg netán már dolgozik akkor is lehet találni társas albérletet,probáld meg=) elözö voltam
2009. dec. 27. 20:57
 20/21 A kérdező kommentje:
dolgozik, Ő a POSTÁS! :)
2009. dec. 27. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!