Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? Mért nem veszi fel a telefont?
Lehet, hogy történt vele valami. Nem kell mindig a "legrosszabbra" gondolni, lehet annál rosszabb is...
Szerintem is beszélj valaki olyannal, aki talán többet tud, mint te...
Mennyi ideje vagytok együtt? Nem akarom azt gondolni, hogy csak így próbál lerázni, és nem mer szakítani...
Szia!
Én is azt mondom, hogy ne gondolj a legrosszabbra, inkább legyél cseles. Ne hívogasd, csak próbálj egy kicsit kikapcsolni és gondolkodni. Keress fel egy olyan helyet, ahol sűrűn megfordul és lapulj meg, várakozz. Kicsit hülyén hangzik ez a megfigyelős dolog, de talán bejön. A lényeg, ha esetleg feltűnik, akkor csörgesd meg és hamar kiderül, hogy mi a baj. Miért? Mert a rejtekedből simán ki tudod figyelni és rögtön számon is kérheted őt. Na nem durván, hanem szépen lazán. És higgadtan közölheted vele, hogy nem vagytok már a dedóban, felnőtt nő vagy és elviseled, ha valakinek nem kellesz, majd jön másik. A lényeg, hogy ne hisztizz, ne sírj, csak próbálj higgadt maradni. Ha ezután sem szalad utánad, akkor meg sem érdemel.
De azért remélem, hogy azóta helyrejöttek a dolgaitok és az én módszeremre most nincs szükség. Majd egy másik alkalommal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!