Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit értetek "jó csaj" alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értetek "jó csaj" alatt?

Figyelt kérdés

Fiúk! Amikor mondjátok egy lánynak, hogy jó csaj, akkor nállatok a "jó csaj" megfogalmazás mit jelent?

pld: jól néz ki, megértő, lehet vele beszélgetni vagy csak egyszerűen azt, hogy ágyba lehet vinni?

2011. szept. 17. 08:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én 16 éves lány vagyok, nem cigizek, mert utálom...büdös, mértékkel fogyasztok alkoholt, mégis jófejnek tartanak, és nem vagyok könyvmoly, még csak nem is tanulok sokat(tudom, ez nem helyes...de valahogy mindig akad más helyette XD), mégis egész jó jegyeim vannak.

Ha neked 23 évesen menőség kérdése a dohányzás, ivás(mert szerintem azon múlna, hogy mennyire szereted csinálni, nem azon, hogy mennyire akarsz felvágni a szintén gyerekes haverjaidnak), akkor nem vagy túl érett. Az első nem is biztos, hogy műmájer - ízlések és pofonok, másképp gondolkozik, mint te. 23 éved volt arra, hogy megtanuld elfogadni mások véleményét, mégsem sikerült. (Y)

2011. szept. 17. 16:47
 22/23 Solarian ***** válasza:
A jó csaj még csak a külsőd összértékelése. A belsőre az aranyo, értelmes, oos, keved stb jelzők vonatkoznak.
2011. szept. 17. 22:11
 23/23 anonim ***** válasza:

"Ha neked 23 évesen menőség kérdése a dohányzás, ivás(mert szerintem azon múlna, hogy mennyire szereted csinálni, nem azon, hogy mennyire akarsz felvágni a szintén gyerekes haverjaidnak), akkor nem vagy túl érett."

Vegyél vissza kislány. Nem dohányzok, sose dohányoztam. Az ivás nálam annyiból áll h ha 7végente kimegyünk a gyerekes barátaimmal akik - 25, 27, és 23 évesek - megiszunk egy, max 2 üveg sört. Egyébként meg nem fogok egy 16 évessel - vagy mennyit írtál - leállni itt vitázni, meg magyarázkodni neki. Az meg már végképp a pofátlanság és túlzott önbizalom teteje h Te, 16 évesen akarsz, kioktatni engem, úgy hogy abszolút fogalmad sincs arról, milyen ember is vagyok. Szerintem picit sok az a 9 év korkülönbség nem gondolod? Még nem vagy felnőtt, és 18 évesen se leszel az. Majd olyan 22 körül osztogasd az észt a tőled idősebbeknek, de szerintem a szüleid is rád szólnának ha te akarnád őket kérdőre vonni... Menj inkább Viva tv-t nézni vagy inni a barátaiddal valamelyik parkba...

2011. szept. 18. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!