Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyat akivel kihagyhatnánk az ismerkedés részt és úgy kezelne, mintha a barátnője lennék? (20/l)
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 01:31
21/42 anonim válasza:
Az igen!! Te aztán nem tökölsz XDDDDD
GYk tele van ilyen emberekkel, jó helyre tetted fel a kérdést, mondjuk nekem8, majd így is találok vkit de azért írj egy privit, jó képű vagyok azzal nincs baj:D
22/42 anonim válasza:
Írj nekem is hogy merre laksz:)
22/f
23/42 anonim válasza:
11:01 én is ezt akartam írni.
Oké, hogy szeretnél barátot, de az ismerkedés a legjobb és legizgalmasabb rész az egészben! Arról nem beszélve, hogy semmi nem hull az ember ölébe, tenni is kell érte valamit.
24/42 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ez így elégé üres lenne csak az a baj, hogy nem tudok hol ismerkedni neten kívül. Nem ismerek szinte senkit, magányos típus vagyok, nem is szeretnék barátokat, csak szerelmet vagy legalább a látszatát. Fogalmam sincs, hogy hol, hogyan ismerkedhetnék ahol nem részeges bulizós emberek vannak.
2011. szept. 17. 14:39
25/42 anonim válasza:
Válaszoltam a privátodra, miért nem válaszolsz vissza? Attól még, hogy messze lakunk egymástól, még beszélgethetnénk... 18/F
26/42 anonim válasza:
Kerdezo: az internetes tarskeresokon is erdemes lenne korulnezned.
27/42 A kérdező kommentje:
14:44 Ne haragudj, de beszélgetőpartnerből van elég. Netes társkeresőket is próbáltam, de általában ott is messze vannak vagy túl idősek vagy más típusú emberek, mint én. De lehet megpróbálom ha nem lesz jobb.
2011. szept. 17. 16:34
28/42 anonim válasza:
Írj privit, dobok képet, sosem tudhatod:P
21/F
29/42 anonim válasza:
Válaszoltam az e-mailre kérdező! :)
30/42 A kérdező kommentje:
Sonata90, elárulod milyen betűvel kezdődik a mailcímed? Csak, hogy ne keverjelek össze senkivel.
2011. szept. 17. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!