Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyat akivel kihagyhatnánk az ismerkedés részt és úgy kezelne, mintha a barátnője lennék? (20/l)
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 01:31
11/42 A kérdező kommentje:
02:07 Ölelgetne, csókolgatna, szeretnénk egymást, sokat lennénk együtt, beszélgetnénk, mit tudom én, amit egy barátnővel szoktak. Érzelmileg kellene egy barát, mert eddig nem volt senkim és szeretném ha végre részem lenne megtudni kb milyen egy kapcsolat.
2011. szept. 17. 02:19
12/42 anonim válasza:
Mama, hol ismerkedtetek meg? Sehol, a gyakorin. ( amit persze pár év múlva úgy lealáz a yahooanswers magyar példánya mint az oroszok ecseget )
15/42 anonim válasza:
Irjhatsz privit nekem is es meglatjuk. Ha kozel laksz es van kolcsonos szimpatia akkor felolem kihagyhatjuk a plusz koroket :)
16/42 anonim válasza:
Írj privit hogy merre laksz.
veneratedbroker@gmail.com
17/42 anonim válasza:
Én is benne lennék! Írj privit, hogy merre felé laksz! Esetleg mellékelhetnél egy képet is!
19/42 anonim válasza:
Érdekes ez a kérdés... :)
Szerintem én simán tudnék így viselkedni egy lánnyal, bár valószínűleg nem a gyakorin akarnám megismerni. Ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor nem muszáj halogatni a dolgokat. A két fél úgyis már első pillantásra eldönti, hogy mit akar egymástól. Szóval... :) Viszont ha nincs meg a szimpátia is, akkor egy ilyen kapcsolat nem igazán fog sokáig tartani...
Nekem is írhatsz privátot, mondjuk mivel én fiatalabb vagyok tőlem ilyet nem akarnál, de kíváncsi vagyok rá hogy hogy alakul majd neked ez a dolog. Képet attól még cserélhetünk, persze :)
18/F
20/42 anonim válasza:
Az ismerkedés vált ki olyan érzéseket a másikban, amik majd érződnek minden érintésén és nézésén. Te ettől érzed magad a barátnőjének igazán, amit Te írtál sajnos az csak rövid ideig működik és felszínes! :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!