Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak a 2 közül?
Figyelt kérdés
1. Külsőre nem tetszik, de belsőre néha úgy érzem igen, néha úgy, hogy nem. Most jó barátom, de már alakulóban van más is, csak nem vagyok benne biztos, hogy akarok vele járni!
2. Az exem, akivel egy éve jöttem össze és csak 2 hétig jártunk, de az nagyon jó volt, csak aztán eltávolodtunk és azóta egyszer összejöttünk újra egy este. Nem tudom, hogy szeretem e még, ha eszembe jut sírok, mert nagyon szép emlékeim vannak róla.
Azt ne írjátok, hogy egyik se lécci. L/16
2009. ápr. 23. 17:45
1/5 anonim válasza:
Leginkább egyiket sem, mert tuti találnál jobbat, de ha mindenképp választani kell. Akkor 2.
2/5 anonim válasza:
Szeintem egyiket se :D de hogy a kérdésre válaszoljak a 2.-at választanám az exet és így még mindig megmarad az 1. ember akivel jó barátok vagytok :D
3/5 anonim válasza:
tényleg egyiket sem, de ha muszáj akkor az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!