Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nemrég szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nemrég szakítottam a barátommal.

Figyelt kérdés

A barátommal nemrég szakítottam, mert megcsalt 2 barátnőmmel is, viszont még a kapcsolatunk idején megbeszéltük, hogy összehozunk egy hármast valamikor, illetve együtt keresgélünk, de ugye szakítottunk. Viszont ő felvetette, hogy mi lenne, ha bevennénk az egyik barátnőmet (akivel megcsalt. ), mert vele már megbeszélte és benne lenne. Újra összejöjjek vele? Belemenjek az ajánlatba?

Ja és nem a barátnőmmel van a baj, vele valahogy majd megbékélek, csak nemtudom hogy ehhez a fiúhoz legyen-e még közöm vagy végleg felejtsem el.

19L bár ez nem hiszem hogy most lényeges

2009. ápr. 23. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Én ilyenbe nem mennék bele a helyedbe! Ez nagyon taplőó lérés a volt barátod részéről és te is hülye vagy ha ebbe belemész
2009. ápr. 23. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Ne ismétlem ne kezd újra Vele. Szerintem egy tetű megcsalt kétszer, ráadásul a "barátnőiddel"(kötve hinném a barátnőid és, hogy valaha azok is voltak egyáltalán). Hagyd a fenébe, hülye tetű. Sovány vigasz rengeteg férfi van még a világon és van esélyed még valódi barátnőkre is szert tenni.

Nem Te vagy a hibás, hanem ŐK!

Tedd túl magad rajtuk!

Sok sikert:)

2009. ápr. 23. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
En sem bekulnek ki vele!
2009. ápr. 23. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Hát én csak azt tudom mondani, amit az én szívem diktálna: én biztos nem mennék bele egyetlen hármasba sem! Ha egyszer együtt vagyok vele, akkor szeretem a párom, és biztos nem tudnám elvilselni azt, hogy akár rá is nézzen egy másik meztelen lányra, nem hogy még érintkezzenek (akárhogyan is...)... És még ha abarátnőm is lenne!!! Miféle barátnő az ilyen?!

Azt javaslom neked gyorsan keress másik fiút és más barátnőket!

2009. ápr. 23. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 23. 16:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Az utolsónak: köszi, de nem arra voltam kíváncsi hogy milyen, hanem a ti véleményetekre, mert egy ilyen kényes témát egyszerűbb "arc nélkül" megbeszélni...

Másodiknak: nem újrakezdésről volt szó, csak egyetlen búcsú alkalomról...de köszönöm

2009. ápr. 23. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
azért linkeltem be a kérdést,mert ebbe azt irja a kérdező h ő úgy belemenne a 3asba ha a pasi a másik lányhoz nem nyulna. Elöttem meg irták h nem tudnák elviselni ha a párjuk egy másik lányt is kényeztet.
2009. ápr. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!