Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot a barátomtól?
Figyelt kérdés
Tegnap akartunk elősször szeretkezni egymással de előtte mondta ,hogy 11 cm-es a pénisze erre röhögőgörcsöt kaptam.
Azért a kinevetéssel várhattál volna még előveszi!
:D
Muhaha!
2011. szept. 16. 14:50
22/39 anonim válasza:
Kérj tőle bocsánatot így: ne haragudj hogy kinevettelek a pici kukid miatt, bunkó voltam, elvégre nem te tehetszróla, hogy akkora a farkad, mint egy bolhának!
Tuti megbocsát, ha így teszel!
Csak őszintén!
2011. szept. 16. 16:28
23/39 anonim válasza:
Most jól leromboltad az önbizalmát gratulálok, hidd el hogy 11cmessel is ki tudna elégíteni bár a srácot sem értem, miért kellett elmondani na mind1... 11cmestől röhögőgörcsöt, 17estől sírógörcsöt ... Legalább a 11est tövig be tudja varrni anélkül hogy sikítanál
2011. szept. 18. 12:48
24/39 anonim válasza:
11cm jézus :DDDDD nemcsodálom hogy röhögtél :DD
2011. szept. 18. 12:51
25/39 anonim válasza:
Örülj hogy megszabadultál tőle,úgysem éreztél volna semmit szex közben.Mondjuk nem így kellett volna befejeznetek de mindegy már.
2011. szept. 30. 11:41
26/39 anonim válasza:
Még hogy nem a méret a lényeg ,mi? kedves lányok :). Azért a srác helyébe megmutattam volna mire képes az a 11 cm,lehet hogy többet nem lett volna kedved röhögni.
2011. szept. 30. 11:52
27/39 anonim válasza:
neked hogy esett volna hogy egy olyan dolog miatt nevetnek ki amiről nem tehetsz.. és nem tudsz rajta változtatni, amúgy is milyen alapon vicces neked ha az ő pénisze 11cm? nagyobbra vágysz vagy mi ? hülyeség volt neki is mondania hogy mekkora. de akkor is bunkó dolog volt hogy kinevetted..
megaláztad, szörnyen érezheti magát, gondolj csak bele..
2011. szept. 30. 11:53
28/39 anonim válasza:
En sem ertem. A baratod "elhencegett", hogy neki 11 centis? Lehet, ha felkeszitett ra akkor meg annyi sem volt neki! Ezen nem valtoztat, hogy te meg bunko voltal :)
2011. szept. 30. 11:54
29/39 anonim válasza:
Na basszus az ilyen csajokat kell ugy otthagyni h többet rá sem nézni... Igaza van a pasidnak én sem néznék rád soha többet ha ezért lenézed....elég nagy bunko vagy de talán tanulsz majd belöle....de h miért dicsekedett ezzel a pasid azt én sem értem....pffff
2011. szept. 30. 12:20
30/39 anonim válasza:
nagyon jo!!!)) nembirom a röhögéstöl. Kár hogy elment, röhöghettél volna egy jó hosszast
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!