Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot a barátomtól?
Tegnap akartunk elősször szeretkezni egymással de előtte mondta ,hogy 11 cm-es a pénisze erre röhögőgörcsöt kaptam.
Ezután elment, a telefont sem veszi fel.
Már nem azárt kislányom,de erről a férfiak nem tehetnek,hogy nekik mekkora,míg te szilikonoztatod a melled,hogy nagyobb legyen,nekik nincs ilyen lehetőségük...Nem tudom mit szólnál ha téged azért röhögne ki mert kicsi a melled....
Én fix,hogy elküldtelek volna a halál fa*ára ha ilyen helyzetben lettem volna....de ez nem fordulhat elő
23/L
Az akarat és a tett az 2 különböző dolog.
Kiestél a mézes kosárból, nagy munka lesz, hogy vissza fogadjon, de ez már csak rajta áll, nem rajtad.
De azért ő is túlreagálta, nem?
Mert végülis nem a pénisze miatt jöttem össze vele, hanem a személyisége miatt.
Akkor mért röhögted ki. Most magad ellen szólsz. Én a helyébe visszavágnék majd a köv alkalomra ha egyáltalán lesz még. Te olyan tökéletesnek hiszed magad? Kíváncsi vagyok neked hogy esne ha kritizálnák a nemi szervedet, vagy a melledet... szégyeld magad...
20/F
A kérdező kommentje:
De azért ő is túlreagálta, nem?
Mert végülis nem a pénisze miatt jöttem össze vele, hanem a személyisége miatt.
A komment megírásának időpontja: ma 10:29
tipikus női magyarázat... nem reagálta túl! Te voltál faragatlan és bunkó! Ennnyi..............
Az előttem írók mindent elmondtak. Nem szép amit tettél, ráadásul rögtön felmentést kérsz és hárítod a felelősséget. Így nehéz bocsánatot kérni. Egyáltalán miért kezdtél röhögni?
(Mondjuk nem tudom elképzelni magát a szituációt.
"Szeretkezzünk! Oké! Várj, 11 cm-es a micsodám. Muhaha." Szóval azt a részét sem értem, hogy miért kell mindig a centikkel jönni, de mindegy. Én a párommal 5 éve vagyok együtt, fogalmam sincs "hanyas" a hancúrléc, a lényeg, hogy pont jó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!