Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem tul magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tul magam rajta?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok! és akibe beleszerettem nem érdemli meg,mert ugymond le se szar. eleinte hól elvoltunk,aztán egyik napról a másikra bunkó lett velem. Hihetetlenül fáj, h ilyen bunkó! és nem tehetk semmit. kerül,szóba se akar állni velem. Olyan dolgokat mondott ami miatt utálnom kellene,de nem tudom :(
2009. ápr. 23. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiszed, ha nem, ugyanebben a helyzetben vagyok én is! :S Szar egy ügy! Nem tudsz mit tenni. Csak az idő segíthet túltenni magad a srácon, ha tényleg szereted. Lehetőleg ne nagyon fussatok össze, és légy vele bunkó, hűvös!
2009. ápr. 23. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Tegnap hívtam el másodjára egy évfolyamtárs lányt, hogy jöjjön el velem valahova. Először azt mondta, hogy ez mégse olyan jó ötlet és nem akar megbántani de nem, érdekes első _megemlítésre_ nagyon boldog volt. Ezért vettem a bátorságot és elhívtam még egyszer, mondván, hogy egyszer jöjjön el velem, beszélgessünk és ha utána is azt mondja hogy nem, hát akkor nem. De az esélyt se adta meg neki.

Tehát hasonló cipőben járhatok most mint Te...de egyszerűen megpróbálok nem foglalkozni vele. Mondjuk nekem megvan az az előnyöm, hogy felhúztam magam emiatt és most még annyira sem érdekel.

Azt mondom, Te se állj szóba vele. Nem kell utálnod, de légy közömbös és keress mást. Egyébként se telhet bele egy-két napba és szerintem túlteszed magad rajta. Felesleges tovább törni magad, vagy reménykedni.

A legjobbakat!

Sárky

2009. ápr. 23. 15:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Próbáéom magam tul tenni rajta,de nem megy. Mindig eszembe jut,még akkor is ha nem akarom.

A vicc az egészben az,h én felvállaltam h mit érzek,és ő még annyit se mondott h hülye vagy. csak bunkózott tovább :(

nagyon nem találkozunk,ami jó is meg nem is. Én reménykedek h hátha összefutunk,és megváltozik a véleménye,vagy vmi. De ugyanakkor örülök is h nem kell vele találkoznom. Kínosan érezném magam azok után ami történt köztünk

2009. ápr. 23. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Megértelek, de nem tudok jobb tanácsot adni. :(

Talán beszélgess róla a barátnőiddel, hátha ki tud vigasztalni belőle.

Sárky

2009. ápr. 23. 16:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom kivel megbeszélni :( pedig olyan jó lenne,mert mi eleinte titokba találkoztunk,és erről a barátok nem tudnak semmit,és nem is akarom h tudják. Akkor val szeg még nagyobb bunkónak tartanák őt mint amilyennek mutatja magát. Az jár a fejembe h mindig is ilyen volt? vagy csak így akarja megutáltatni magát?
2009. ápr. 23. 16:29
 6/8 A kérdező kommentje:
a barátok csak onnantól tudják a történetünket h nyilvánosan felválltuk a dolgot. Aztán uttána még 1 hét se telt el és minden megromlott
2009. ápr. 23. 16:31
 7/8 A kérdező kommentje:
annyira fáj, h akár jól is alakulhatott volna,de neki csak dugni kelletem. és én meg feladtam érte mindent a 3 éves kapcsolatomat,de most meg szarik rám :(
2009. ápr. 25. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, keress másik partnert, nem kellesz neki, kész. Mással töltsd az időd.
2010. ápr. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!