Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért mondta, hogy van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért mondta, hogy van olyan exe akivel járna?

Figyelt kérdés
A barátomtól multkor megkérdeztemh, van-e olyan exe akivel járna megint és rövid gondolkozoás után azt mondta,h igen:( ez engem nagyon kiakasztott.persze nem ugy értette,h most éppen,mert ugye velem van és szeret,de én ugy gondolom,h ha vkivel járok nem gondolok arra,h járnék vmelyik exemmel:(
2009. ápr. 23. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ő sem gondolt rá, csak te kérdezed. Egyébként meg azért mondta, mert valószínűleg járna újra.
2009. ápr. 23. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Ez sajna tipikus női dolog, hogy ilyen kérdéseket teszünk fel a párunknak, aztán mi vagyunk a legjobban kiakadva, ha őszintén válaszol.

Gondolom azért mondta, mert kérdezted, lehet hogy neki magátóleszébe se jutott volna ilyen.

2009. ápr. 23. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyet értek a másodikkal. A tanulság, hogy ne tegyél fel olyan kérdést, amire olyan választ kaphatsz, amitől így kiakadsz, ha igazat mond.
2009. ápr. 23. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Örülj inkább,hogy őszintén válaszolt és nem nyomott le valami álszent szöveget!
2009. ápr. 23. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály, hogy ilyen kérdéseket soha ne tegyél föl :S Miért ne lehetne olyan exe, akivel nem haragban váltak el, mondjuk a csaj szakított vele de amúgy jó volt? Ez nem jelenti, hogy most járna vele, hiszen itt vagy te. Nem kell ám szegény pasikat direkt ilyen kérdésekkel zaklatni, hogy aztán jól besértődhess...
2009. ápr. 23. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdezted te bajod, egyébként miért ne járna vele ha te nem lennél? ne agyalj, megárt
2009. ápr. 23. 14:32
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,sokat segített:) már kicsit nyugodtabb vagyok.Tudom, h nem kellene ilyen kérdéseket feltennem,de eléggé kiváncsi vagyok,és tudtam elöre,h nem sül ki belöle semmi jó. de mondjuk én nem járnék egyik exemmel se:( ezért akadtam ki kicsit
2009. ápr. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!