Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Első látásra belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Első látásra beleszerettem vv Seherezádéba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 13. 23:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
gratulálok.
2011. szept. 21. 00:09
 12/28 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem menj el a villa elé és gyújtsd fel magad, hogy ezzel is bizonyítsd, mennyire lángolsz érte.
2011. szept. 21. 00:22
 13/28 anonim ***** válasza:
39%

09-14 08:33 válaszadó,látom savanyú a szőlő,mert ha egy nő bombázó akkor már hülye igaz?Persze tipikus magyar hozzáállás,meg a műnő duma hagyjátok már.Azér mondod mert irigy vagy rá,mert szeretnél így kinézni,tessék csináltasd meg a hajad,növeszd meg szépen,ápold,menj edzeni,figyelj a kajára,öltözz nőiesen,ennyi az egész,jah,hogy ehhez munka kell,meg félórával előbb kell felkelni,hát igen valamit valamiért.

Ribizést is befejezhetnétek már,mert uncsi nagyon,az irigység lesüt rólatok,ha pasi vagy azért mert ilyen nőért igenis dolgozni kell kőkeményen minden szempontból,ha nő vagy akkor azért mert ilyen külsőért szintén keményen bele kell tenni a munkát.

Csak hát a magyar egy lusta ember nagy százalékban,ez meg is látszik sajnos.

24F

2011. szept. 21. 01:00
 14/28 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

részben igazad van... sport, kaja, ápoltság okéé!! egyetértek.

na de műmellekre s egyéb plasztikai műtétekre nem mindenkinek telik..... meg jó ruhákra! Ehhez sok pénz kell,amit nem mindenki tehet meg.

Vagy azt mondod,h dolgozzanak meg a sok pénzért,majd költsék el az összeset magukra,hogy úgy nézzenek ki?

2011. szept. 21. 01:36
 15/28 anonim ***** válasza:

smink nélkűl elszaladnék előle. de jó a bokatattoja

15/L

2011. szept. 21. 02:06
 16/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:00

Megint egy újabb rajongó....

Látom Te még nem látod át a dolgokat,hiába szép valaki,de attól még láttam őket az utcasarkon!!!!Nem vetted észre ,hogy ez erről szó?Csinálnak egy műsort ahol összezárnak egykettő stricit és ku rvát ,had nézze a tömeg...hogy dögölnének meg!Mármint az rtl...Persze hogy egyre hülyébbek az emberek mert ilyen szemetet adnak a tv-ben és a gyerekek ezeket nézik és azt hiszik hogy ami ott van az normális viselkedés...

És az ilyen magamutogató ribiket akik bemennek egy ilyen műsorba,azokat akkor is ribizni fogom ,mert azok és ezt mindenki látja csak te nem ezek szerint...Most őszintén:Normális nő elmegy ilyen műsorba???Ha szerinted igen akkor veled elég nagy problémák lesznek....

Ja és vedd már észre ,hogy a fél kiló vakolat alatt nincs semmi amit tudnak is mutogatni ,ellenben az utcán velem szembejövő lányokkal...

2011. szept. 21. 04:49
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
sajnálatos módon a lakosság nagy része igényli a hasonló audiovizuális hányadékot...egyáltalán nem szép még a "plasztikázott agyatlan idióta" kategóriából is kilógnának...
2011. szept. 21. 08:32
 18/28 anonim ***** válasza:

ma 01:36

Azt mondom,hogy hozza ki magából a maximumot,legyen saját vállalkozása a maga ura,vagy legyen egy jó munkája ennyi.És lehet szerezni meg lehet céget építeni,sok munka az tuti,fárasztó?Szerintem nem,nehéz?Meghiszem azt.De ha a célt látod akkor igenis meg lehet.Igenis szerintem mindenki tegyem meg mindent a külsejéért,ép testben ép lélek,csak így lehet,mind nő mind a pasi.

2011. szept. 21. 13:57
 19/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó...

Szóval azt mondod, csak összesítem, ezt mondtad: Mindenkinek legyen vállalkozása meg cége, hogy legyen pénze? :D Ahhoz kell tőke..Na meg akkor kik fognak dolgozni a cégnél? Kik lesznek az alkalmazottak? Ki fogja ellátni a közmunkát? Na meg,akkor elég nagy konkurencia lenne... nem futna be mindenki cége... Elég röhejes és egyben szomorú, hogy ilyeneket írsz 24 évesen..

A másik meg, hogy költse a fizuját fodrászra,kozmetikusra,manikűrösre, pedikűrösre,sminkesre,póthajra,műmellre,botoxra.... Vannak sokkal fontosabb dolgok.... Majd meg tudod...

Na erre mit lépsz?

2011. szept. 21. 18:00
 20/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00!

Ott a pont!

Tudod ez a kis fiatal még nem tudja hogy mi is az igazi élet...Szerintem burokba nőtt fel...

2011. szept. 21. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!