Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, h a bnőm hanyagol és minden semmiségen felhúzza magát. Hogyan érjem el, h újra féltsen, h értékeljen? Lent pár sorban részletezem
Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyunk tök jó meg minden, de úgy érzem, h most eléggé ideges mindenen, nem értékel annyira, mint régen...mintha nem tartana attól, h elveszít...minden a sz@ron felhúzza magát..na jó, ez túlzás, de sokminden idegesíti.1x már szakítottam vele, kb fél éve, de összjöttünk.Tudom, h nagyon szeret, mert érzem, és én is szeretem őt, de néha olyan kirohanásai vannak, amiket nehéz elviselni.Nem akarok vele szakítani, csak azt akarom, h kicsit jobban becsüljön meg engem.am 20 évesek vagyunk.2011. szept. 13. 23:12
11/13 A kérdező kommentje:
válaszreakció? mire? ezt fejtsd ki, kérlek!
2011. szept. 14. 23:03
12/13 anonim válasza:
Arra,hogy rád unt,mert hajtja a riban-c vér.
13/13 anonim válasza:
Már megbeszélted vele nem is egyszer, újból akkor kár, nem vezet sehová. Okosan!!! Hanyagold el kicsit, ne hívd, csak hagyd, hogy ő közeledjen. Ha hiányzol neki, rádöbbenhet arra, amire megbeszélés árán nem. Érezze, hogy elveszíthet, érezze, hogy nem szaladsz utána lógó nyelvvel, hátha akkor ő jön majd feléd. Ha nem, akkor meg úgyis kár... Pesze ezt nem könnyű pont azzal eljátszani, akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!