Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne vele? Egyáltalán megemlítsem neki, hogyan érzek? (részletezem)
Szóval van barátom kicsit több mint 1 hónapja. Előtte 1 héttel jártam életem első szerelmével 2 hónapig, előtte fél év kihagyással 9 hónapig...És eddig nem is gondoltam rá nagyon, tegnap este viszont az ágyamban alvás előtt kb 1 órát sírtam miatta. Eszembe jutottak a régi jó dolgok, meg hogy mennyivel más érzés volt vele, mint akivel most járok, akibe nem vagyok szerelmes. Ő viszont láthatóan teljesen odavan értem és nagyon jól bánik velem. Mégsem ugyanaz az érzés! De a volt barátommal sem akarok újra összejönni. Igazából úgy érzem, most jobb lenne egyedül...Adnom kéne esélyt a mostani barátomnak? Vagy hallgassak a szívemre, és szakítsak vele, hogy egyedül lehessek? Szükségem van a tanácsokra!:(
15 éves lány vagyok.
15 éves vagy. Nem kéne más miatt sírnod, főleg szerelmi témában, mert az életed folyamán még sok hapsival fogsz megismerkedni...
A gond itt az, hogy túl gyorsan és hamar váltottál partnert. Ahogy mondtad:
Szóval van barátom kicsit több mint 1 hónapja. Előtte 1 héttel jártam életem első szerelmével 2 hónapig, előtte fél év kihagyással 9 hónapig.
Eggyel talán miért szakítottál vele? Jó lenne, ha leírnád, mert, lehet, hogy csak apróság a dolog...
9 hónap ilyen korban hosszúnak tűnik...
Szerintem nagyon csalódtál benne, és egy másik fiú karjába menekültél. Várnod kellett volna a másikkal, hogy kitisztuljanak az érzelmeid. Szerintem érzelmileg nem kötődsz hozzá annyira, akivel most vagy, csak mégis megnyugvás lelsz benne. Tanácsolom légy egyedül, mond el a fiúnak mi a gond, ő biztos megérti. Beszélj anyukáddal, hogy adjon tippeket...
De szerintem még az előző hapsival is összejöhetnél még...
A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat szerintem elmondom neki, hogy részemről nincs szerelem...Az előző barátom azért szakított velem, mert nem szeret, amit éreztem is. Bunkó volt, sosem foglalkozott velem igazán. Meg ő nem akar évekig tartó kapcsolatot.. De írtam is, hogy kétszer is jártam vele, nem hinném hogy megér egy harmadikat... És igen, nem is szokásom ilyenért sírni, de annyira hiányzik az az érzés:S Meg hogy tényleg túl keveset vártam... hát megpróbálom rendezni valahogy. Mégegyszer köszi.
19:48-as vagyok, bocsi ha megbántottalak, megértem az érzéseidet, de ne bánkódj emiatt! Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!