Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáznak tartjátok az ingyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáznak tartjátok az ingyen öleléseseket?

Figyelt kérdés

Azokat akik szimpla unalomból vagy egyéb okok miatt készítenek egy ingyen ölelés népszerűbb nevén "Free hug" táblát és azzal mennek a városba. Nem csövesekre gondolok teljesen normális emberekre. Ti megölelnétek? Hagynátok hogy megöleljen? Nekem mindig jobb kedvem van ha megölelek egy ilyen embert. Én voltam már ilyen rendezvényen ahol nekem kellett ilyen táblával menni többiekkel együtt de elkeserítő hogy az emberek milyen negatívan reagálnak. Pedig szerintem tökre szép dolog, melegséget és kedvességet adni ebben a megnyomorodott országban... :)

17/L

2011. szept. 13. 21:15
1 2
 11/17 Mitmivan? ***** válasza:
Szerintem vicces, a barátnőim is ezt szokták csinálni csak úgy hobbiból :D Mondjuk ha megyek az utcán a dolgomra és meglátok ilyen emberkéket akkor nem szokott eszembe jutni, hogy most jól esne egy ölelés. Ölelés olyantól esik jól aki tetszik vagy szeretem (család, barát, barátok). Azért jó dolog szerintem :D
2011. szept. 13. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Gáz.

Az ötlet szimpatikus, de a mi európai kultúránkban az emberek hozzá vannak szokva egy viszonylag nagy személyes térhez, amibe nem engednek be még közeli ismerőst sem, pl. kollégát, iskolatársat sem. Nézd meg a metrón, az emberek nem ülnek közvetlen egymás mellé, ha van lehetőség, akkor legalább egy méterre ülnek egymástól, ha fogy a hely, akkor a két szomszédtól egyenlő távolságra. Ha közvetlen két másik ember közé ül, akkor ha az egyik leszáll, akkor a vizsgált személy odébb húzódik a másik szomszédtól, még ha szimpatikus is.

Pl. az utcán egy szomszéd lakótól tart az ember legalább fél métert, de egy ismeretlentől, amilyen te is vagy az utcán, egy métert is. Aki ebbe a személyes térbe belemegy, az általában rossz szándékkal teszi, pl. leltározni a zsebed/táskád tartalmát. Az emberek ehhez vannak szokva.

2011. szept. 13. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha csaj akkor nyugodtan megölelem :D
2011. szept. 13. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó dolog. :D Rég óta el akarok menni, de környéken nem rendeznek. :(
2011. szept. 13. 21:31
 15/17 Solarian ***** válasza:
Hát jah mert utána a következő fokozat a "Pénzért Szex", népszerűbb nevén az Ú.N. "Elkurvulás"
2011. szept. 13. 21:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ebből az ártatlan dologból pont ez következne :) Ha jól tudom a diszkós riba*ncok közelednek az általad mondott tevékenység felé a leggyorsabban :D
2011. szept. 13. 23:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra hihetetlenül fontos az,hogy átöleljenek,így nem hiszem,hogy egy ilyen helyzetbe belemennék.

Egy ilyen ölelés nem hiszem,hogy lehetne elég "mély" és tartalmas,egy gyors ölelésnél meg még a semmilyen is jobb.

Nekem érzelmek kellenének hozzá.

Például,ha egy férfit ölelnék át nekem az esne jól,hogy jó erősen átfogjon,a nyakába kulcsolhassam a kezem,lábujjhegyre álljak,hogy az arcom az arcához szoríthassam az ölemet,pedig az ágyékához.Ez pedig már nem igazán baráti "gesztus".

2011. szept. 14. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!