Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb lány, és "tökéletes" alkatú pasi? Működhet?
Az én alkatom nem mondható tökéletesnek, ehhez hasonló, csak laposabb hassal, picit nagyobb mellekkel:
A srác, akivel randizgatok valami hasonló lehet:
Szóval nekem fura, hogy egy tényleg jó testű, jóképű srác komolyan vonzódhat egy ilyen lányhoz... Előre kisebbségi komplexusom lesz, ha arra gondolok, hogy esetleg mi ketten... Értitek. Van okom aggodalomra, vagy tényleg ilyen mázlim van? :)
22L
Hagyd már... Ez mind csak a külső... De ha csak a külsőjük miatt van együtt két ember, az a kapcsolat annyit is ér...
Szóval a belső az ami megtart... Ismertem egy srácot... Tudjátok az a kondis, kidolgozott, minden lány odáig meg vissza volt érte amíg meg nem szólalt... Mert dőlt a szájából a pajta szag... Már ha értitek... És lányban is van ilyen...
Működhet, nekem is a teltebb lányok jönnek be, pedig én vékonyabb kategória vagyok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!