Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teltebb lány, és "tökéletes"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb lány, és "tökéletes" alkatú pasi? Működhet?

Figyelt kérdés

Az én alkatom nem mondható tökéletesnek, ehhez hasonló, csak laposabb hassal, picit nagyobb mellekkel:

[link]

A srác, akivel randizgatok valami hasonló lehet:

[link]

Szóval nekem fura, hogy egy tényleg jó testű, jóképű srác komolyan vonzódhat egy ilyen lányhoz... Előre kisebbségi komplexusom lesz, ha arra gondolok, hogy esetleg mi ketten... Értitek. Van okom aggodalomra, vagy tényleg ilyen mázlim van? :)

22L

2011. szept. 13. 19:57
1 2
 11/15 BlackSword ***** válasza:
100%

Hagyd már... Ez mind csak a külső... De ha csak a külsőjük miatt van együtt két ember, az a kapcsolat annyit is ér...

Szóval a belső az ami megtart... Ismertem egy srácot... Tudjátok az a kondis, kidolgozott, minden lány odáig meg vissza volt érte amíg meg nem szólalt... Mert dőlt a szájából a pajta szag... Már ha értitek... És lányban is van ilyen...

2011. szept. 13. 20:27
 12/15 körömlakk ***** válasza:
100%
LEhetséges!Én se vagyok egy sztár nő!!!Nem vagyok telt alkatu de elég "puhi" vagyok:D tehát nemsok izom van rajtam:D Ráadásként pigmenthiányos vagyok az egész testem fehér foltos:( A barátom meg nagyon joképü kockahassal:D Sokmindenkinek a belsö fontosabb hidd el:)
2011. szept. 13. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
a személyiségtől függy a kapcsolat nem a kinézettől
2011. szept. 13. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Működhet, nekem is a teltebb lányok jönnek be, pedig én vékonyabb kategória vagyok.

21/F

2011. szept. 13. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem jönnétek össze, engem magadra ránthatsz:P
2011. szept. 14. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!