Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így esélyem "hódítani"? Vagy agglegényként végzem.
Kinézetre minden oké, 175 cm magas vagyok, 75 kg, sportos alkat, rövid haj, bal-jobb kézfejen tetoválás, két 13*9 cm-es non-figuratív, a nyakam bal oldalán egy pók 13*13 cm, jobb oldalán egy skorpió 11*12 cm... Ennyit a külcsínyről:)
A gond inkább velem van, azaz a múltammal... Anno (már 2x is) hagytam magam behúzni a csőbe, és lett 2 gyerekem, két anyától... Az egyik van csak a nevemen. Egyikkel sem tartom szinte a kapcsolatot, de mint régebben elmondták, azért maradt a baba, mert ezzel akartak megfogni... Nem jött össze nekik:)
Ezen kívül sok alkalmi, illetve rövid kapcsolatom volt...
Ha kijelenthetem, szeretnek errefelé a nők, és ezzel vissza is éltem:) De amióta ez a helyzet, több, mint egy éve, nem volt kapcsolatom, mert félek ezeket bevallani...
Szóval, a kérdés adott, van még így esélyem a hölgyeknél? És ezeket ismerkedéskor be kell ugye vallani, de mikor tehetem meg anélkül, hogy dobbantana mellőlem?
Megmondom őszintén, engem a tetoválásaid jobban "aggasztanának" és zavarnának mint az összes eddigi kapcsolatod együttvéve. Ugyanis rettenetesen félek a pókoktól... Így a nyakadat nem igazán merné puszilgatni. Például. De ez nyilván idővel leküzdhető akadály.
Viszont. Én mindigis tartottam a zord külsejű emberektől, a vadrockerektől, a punkoktól... távolról csodáltam, esetleg figyeltem őket csak, de a közelükbe sosem merészkedtem... Azt nem tudom, h a te külsőd mennyire "vad", de ahhoz, h én komoly kapcsolatot akarjak veled, nagyon meg kéne ismerjelek előtte, neked kéne meggyőznöd...
Mert sok bennem a tartás, a berögzött félelem... de én csak egy lány vagyok a többi közt. Biztos akad lány, akinek pont ez tetszene benned. :)
Viszont ne feledd! Életstílust váltani, életvitelen változtatni mindig lehet, és az életstílusunkhoz megfelelő partnert is. ;)
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!