Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még így esélyem "hódítani"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még így esélyem "hódítani"? Vagy agglegényként végzem.

Figyelt kérdés

Kinézetre minden oké, 175 cm magas vagyok, 75 kg, sportos alkat, rövid haj, bal-jobb kézfejen tetoválás, két 13*9 cm-es non-figuratív, a nyakam bal oldalán egy pók 13*13 cm, jobb oldalán egy skorpió 11*12 cm... Ennyit a külcsínyről:)

A gond inkább velem van, azaz a múltammal... Anno (már 2x is) hagytam magam behúzni a csőbe, és lett 2 gyerekem, két anyától... Az egyik van csak a nevemen. Egyikkel sem tartom szinte a kapcsolatot, de mint régebben elmondták, azért maradt a baba, mert ezzel akartak megfogni... Nem jött össze nekik:)

Ezen kívül sok alkalmi, illetve rövid kapcsolatom volt...

Ha kijelenthetem, szeretnek errefelé a nők, és ezzel vissza is éltem:) De amióta ez a helyzet, több, mint egy éve, nem volt kapcsolatom, mert félek ezeket bevallani...

Szóval, a kérdés adott, van még így esélyem a hölgyeknél? És ezeket ismerkedéskor be kell ugye vallani, de mikor tehetem meg anélkül, hogy dobbantana mellőlem?

2009. ápr. 22. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, engem a tetoválásaid jobban "aggasztanának" és zavarnának mint az összes eddigi kapcsolatod együttvéve. Ugyanis rettenetesen félek a pókoktól... Így a nyakadat nem igazán merné puszilgatni. Például. De ez nyilván idővel leküzdhető akadály.

Viszont. Én mindigis tartottam a zord külsejű emberektől, a vadrockerektől, a punkoktól... távolról csodáltam, esetleg figyeltem őket csak, de a közelükbe sosem merészkedtem... Azt nem tudom, h a te külsőd mennyire "vad", de ahhoz, h én komoly kapcsolatot akarjak veled, nagyon meg kéne ismerjelek előtte, neked kéne meggyőznöd...

Mert sok bennem a tartás, a berögzött félelem... de én csak egy lány vagyok a többi közt. Biztos akad lány, akinek pont ez tetszene benned. :)

Viszont ne feledd! Életstílust váltani, életvitelen változtatni mindig lehet, és az életstílusunkhoz megfelelő partnert is. ;)

(23/L)

2009. ápr. 23. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!