Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban mik lehetnek a megcsalás jelei és mire kell figyelni ami intő jel lehet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 12:43
11/17 anonim válasza:
Szerintem akkor itt még nincs baj. Néha én is lustának érzem magam ahhoz, hogy beszéljek vele, akármennyire is szeretem.
12/17 A kérdező kommentje:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:41
Úgy értem hogy 500 km-re lakunk egymástól és 7 hónap múlva tervezi hogy ideköltözik.....Azért tudunk csak ennyit találkozni mert elég drága az út és nem tudjuk hetente megcsinálni csak 2 hetente jó esetben...
2011. szept. 13. 13:44
13/17 anonim válasza:
Csak majd nem lepődj meg, ha nem működik élőben a kapcsolat.
45%-os
14/17 anonim válasza:
1 éve élet távkapcsolatban. Egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, de van a baráti társaságában egy igen csinos, kedves, okos, aranyos lány, akivel láthatóan jól kijönnek. Soha nem voltam még ezelőtt féltékeny, de elgondolkodtatott, és mivel nem tudtam magamban tartani, megkérdeztem, hogy mit gondol róla. Megmondta, hogy tényleg nagyon csinos az a lány, nem is normális, akinek nem tetszik, de mivel szerelmes belém, nem is tud másra gondolni. Ettől én úgy megnyugodtam, hogy azóta sem féltékenykedem:)
15/17 anonim válasza:
Igen, azon majd ne lepődjetek meg, ha élőben meg nem fog működni
16/17 anonim válasza:
Már miért ne működhetne egy kapcsolat "élőben", ha távnak indult? Ismerek egy csajt, aki 4 év távkapcsolat után ment férjhez a barátjához és már van egy egyéves kislányuk. Tuti elrontottak akkor valamit.
17/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hogy alakult végül? Össze költöztetek? Együtt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!