Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan megnézi a jó csajokat, és még tesz is hozzá megjegyzést, pl. de jó csaj, meg szép, hűha, stb. Normális dolog, ha ez egy kicsit bánt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 19:43
11/14 A kérdező kommentje:
akkor ebbe bele kell törődnünk:( ilyenek a pasik
2009. ápr. 22. 20:46
12/14 anonim válasza:
hát igen, meg van 1 másik téma, ami nem is a megnézéssel a baj, hanem amikor azt mondják, hogy hu de meg ****nám :S engem ez is elszomorít :S
13/14 anonim válasza:
Hát nem minden pasi csináélja!Ha az enyém ezt meg merné tenni előttem ,úgy vágnám orrba,h eleredne az orra vére!Nehogy már ilyenbe beletörődjetek!Ha nem vagyok ott vmilyen szinten biztos megnézi a jó csajokat,nem is azt mondom,mert én is megnézem a jó pasit persze nem előtte,de nehogy már még megjegyzéseket tegyen,mikor ott vagyok ráadásul!Miért nem mondjátok ilyenkor,h ha annyira tetszik akkor menj utána!Miket eltűrtök te jó isten!**
14/14 anonim válasza:
és az milyen, amikor mindezt letagadják? hogy "nem is azt/őt néztem" :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!