Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azok a pasik buknak rám akik nem az eseteim?
Figyelt kérdés
Ha pedig kezdeményez nálam egy helyes srác, akkor mindíg elrontom a dolgot és nem lesz belőle semmi :/:/ fura..2011. szept. 12. 13:16
61/79 A kérdező kommentje:
Próbálok még a földön maradni :D Amúgy nem vagyok annyira eképzel amilyennek látszom.. belül én is olyan érző ény vagyok minnt a töbi ember :D
2011. szept. 12. 15:58
63/79 anonim válasza:
Na akkor jó hogy csak külsőre tűnsz annak. Én mondjuk ismerek egy lányt aki hasonló korban van mint te és ő is úgy látszik hogy fennt hordja az orrát. Nem kérek képet, mert én már túl idős vagyok hozzád. Ha 10 évvel fiatalabb lennék vagy te lennél idősebb akkor kíváncsi lennék. :)
De még fiatal vagy sokat fogsz még változni. Majd idővel rájössz hogy viselkedj egy sráccal, hogy ne rontsd el a dolgot.
64/79 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 12. 16:22
65/79 anonim válasza:
Ronda és buta vagy! Persze hogy nincs barátod...
66/79 A kérdező kommentje:
Kôszi :D ez van.. :)
2011. szept. 12. 16:27
67/79 anonim válasza:
Igen igen kis éretlen, butus :) De hátha még felnő :9 ne aggódj ;)
68/79 A kérdező kommentje:
:D
2011. szept. 12. 16:50
70/79 anonim válasza:
Köszi a küldeményeket! Nem hiszem, hogy a külcsín miatt buknának rád csak azok, akik nem az eseteid. :D Nem lehet, hogy a helyes srácok társaságát kicsit túlizgulod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!