Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért azok a pasik buknak rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azok a pasik buknak rám akik nem az eseteim?

Figyelt kérdés
Ha pedig kezdeményez nálam egy helyes srác, akkor mindíg elrontom a dolgot és nem lesz belőle semmi :/:/ fura..
2011. szept. 12. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
14 :D
2011. szept. 12. 14:44
 52/79 anonim ***** válasza:

20-nak néztelek.....de a hozzáállásodon valóztatnod kellene....mert elég nyers és hát szó mi szó beképzelt vagy.

változz meg!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. szept. 12. 14:47
 53/79 anonim ***** válasza:

Fúúú, nagyon édes és tündéri vagy. :)

És ne aggódj, úgyis jön majd az igazi, aki szeretni fog téged és neked is megfelel. :)

Kitartást hozzá! :))

2011. szept. 12. 14:50
 54/79 A kérdező kommentje:
tudom otthon is mondják hogy kicsit nagyra vagyok magammal.. pedig én igykeszem változtatni.. hát szókimondó az vagyok és leszek is .. :D amúgy lehet hogy azért vagyok "kicsit nagyra".. mert éneklek.. vann zenekarom..sok fellépés.. aztán gratulácik hogy ős tehetség vagyok meg stb :@.. aztán azok nôvelik az egomat..
2011. szept. 12. 14:50
 55/79 anonim ***** válasza:

ma 14:32 vagyok. Én álmaid férfia vagyok...belülről. Ha elmennél mellettem az utcán valószinüleg észre sem vennél. Olyan, hogy külsőleg és belsőleg is teljesen megfeleljen neked nem fogsz soha találni. Néha annak is kell esélyt adni, aki külsőleg nem vonz, de lehet a belső tulajdonságaival elkápráztat és megfog.

22F

2011. szept. 12. 14:55
 56/79 A kérdező kommentje:
igaz :)
2011. szept. 12. 14:56
 57/79 anonim ***** válasza:
Ide is jöhet kép!
2011. szept. 12. 15:04
 58/79 anonim ***** válasza:
Azért érdekes hogy mennyien kértek itt képet és "ismerkednének" meg veled csak mert lány vagy...:) Persze ha fordítva kírta volna ezt a kérdést egy srác (pl én) akkor lehet egy csaj se kérne képet...
2011. szept. 12. 15:46
 59/79 A kérdező kommentje:
Akkor küldj képet :) aztán én is :D
2011. szept. 12. 15:49
 60/79 anonim ***** válasza:
Ja meg még egy megjegyzés. Előző vagyok. Azt írtátok, hogy beképzelt, és nagyra tartja magát. Mondjuk ez nem csoda mert olvastam a válaszokat, és telis tele vannak bókokkal. Nem csoda hogy ez nagyra növeli az önbizalmát és ettől még el is szállhat az ember magától.
2011. szept. 12. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!