Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mindig második?
Annyiszor de annyiszor volt már, hogy tök jól alakultak a dolgok egy sráccal és mire lehetett volna valami lelépett az exével. Bezzeg nekem erről nem szólnak és a kétes értelmű esetleges üzeneteim miatt az összes exe meg akart ölni... Nem értem, tanult vagyok intelligensnek tartom magam és a visszajelzésekből nem is vagyok egy bányarém. Nem vagyok könnyen kapható sem csak normális kapcsolatra vágyom... Miért vagyok mindig második? Ez az egész csak azért szar, mert valakiért akivel már egyszer nem működött félredobnak egy lehetőséget ami esetleg jobb lehet mint a korábbi... :/
17/L
Nem tetszettél eléggé a srácoknak.Van ilyen fogadd el és kész , találsz majd olyan srácot akinek csak te kellesz.Átérzem a helyzeted én se találok magamnak párt mert vagy foglalt a kiszemelt vagy nem érdeklem.
20/f
Valószínű nincs elég önbizalmad. Próbálj meg változtatni ezen, mert később súlyosabb dolgokba csúszhatsz bele, mint pl. szeretőnek lenni. De valószínű még csak 1-2 ilyen eset volt veled, és az nem jelent semmit.
23/L
Az a furcsa, hogy megfigyelésem szerint a legtöbb fiú az intelligens, csinos, de félénk lányoknál sokkal nagyobb előnyben részesíti azokat, akik kevésbé csinosak és intelligensek, viszont totálisan elégedettek magukkal és lekezelőbbek a külvilággal.
Javítsatok ki, ha nem így van.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!