Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennetek, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek, ha a pasitok egy nap azzal allna elo, hogy zavarja, hogy nektek tobb szexualis kapcsolatotok volt, mint neki?

Figyelt kérdés

Vagyis mielott osszekerultunk volna. O a vallasa miatt meg szuz volt. Persze voltak tapasztalatai, de behatolas konkretan nem tortent.

Tudta, hogy en nem voltam szuz, amikor osszekerultunk. Nekem mar persze csak utolag vallotta be, hogy anno o szuz volt.

Eleinte nem zavarta, de en tudtam, hogy eljon az a nap, amikor ez meg problema lesz.

# es fel eve vagyunk egyutt, kozos lakas, mar a gyereket tervezzuk, es most bekattant neki, hogy o bizony nem elte meg ki magat.

Mit lehet ilyenkor tenni? Egy harmonikus, jol mukodo kacsolat. Szeretem es o is engem. Mar gondoltam elengedem hivatasosokhoz, szerezzen tapasztalatot es hagyjuk magunk mogott ezt az egeszet. Kozben persze rohadtul faj, de nem vagyok egy begyopesedett agyu no, nem fogom ez miatt elhagyni, amikor amugy meg teljesen jol kijovunk.

Ti mit tennetek?

Fiu? Hogy ereznetek, ha a csajotok felajanlana, hogy eljetek ki magatokat, csak romancba ne bonyolodjatok (ne legyenek erzelmek). Lanyok??? Hogy elem en ezt tul?

NAGYON SZEPEN MEGKEREM AZOKAT, AKIK SZERINT A MASRA VALO GONDOLAS MASZTURBALAS KOZBEN MAR MEGCSALASNAK SZAMIT, NE IRJANAK SEMMIT!

Tiszteletben tartom, hogy ti igy ereztek, de en nekem an eleg bajom, semmi szuksegem a hulye kommentekre. Kosoznom!

2011. szept. 11. 17:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Azért én értem azt az aggályt, hogy nem élte ki valaki magát. Létezik nyitott kapcsolat is, az talán alkalmas, hogy behozza a lemaradását. A félrekúrásnak nem kell feltétlenül problémának lennie. (Persze én beszélhetek, akit sosem csaltak meg, nem volt ki megtehesse.)

Én személy szerint nem hiszem el, hogy jobban zavarja a te több élményed, mint az hogy neki előtted nem volt. Akkor egyáltalán nem jönne szóba, hogy nem élte ki magát - szerintem az a mondat elárulta, hogy valójában több élményt szeretne életében 1 nőnél, mint általában a férfiak. Szerintem a legbiztosabb megoldás erre a "hivatásos" nő. (ha a betegségeket nem számítjuk...)

2012. jan. 16. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!