Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennetek, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek, ha a pasitok egy nap azzal allna elo, hogy zavarja, hogy nektek tobb szexualis kapcsolatotok volt, mint neki?

Figyelt kérdés

Vagyis mielott osszekerultunk volna. O a vallasa miatt meg szuz volt. Persze voltak tapasztalatai, de behatolas konkretan nem tortent.

Tudta, hogy en nem voltam szuz, amikor osszekerultunk. Nekem mar persze csak utolag vallotta be, hogy anno o szuz volt.

Eleinte nem zavarta, de en tudtam, hogy eljon az a nap, amikor ez meg problema lesz.

# es fel eve vagyunk egyutt, kozos lakas, mar a gyereket tervezzuk, es most bekattant neki, hogy o bizony nem elte meg ki magat.

Mit lehet ilyenkor tenni? Egy harmonikus, jol mukodo kacsolat. Szeretem es o is engem. Mar gondoltam elengedem hivatasosokhoz, szerezzen tapasztalatot es hagyjuk magunk mogott ezt az egeszet. Kozben persze rohadtul faj, de nem vagyok egy begyopesedett agyu no, nem fogom ez miatt elhagyni, amikor amugy meg teljesen jol kijovunk.

Ti mit tennetek?

Fiu? Hogy ereznetek, ha a csajotok felajanlana, hogy eljetek ki magatokat, csak romancba ne bonyolodjatok (ne legyenek erzelmek). Lanyok??? Hogy elem en ezt tul?

NAGYON SZEPEN MEGKEREM AZOKAT, AKIK SZERINT A MASRA VALO GONDOLAS MASZTURBALAS KOZBEN MAR MEGCSALASNAK SZAMIT, NE IRJANAK SEMMIT!

Tiszteletben tartom, hogy ti igy ereztek, de en nekem an eleg bajom, semmi szuksegem a hulye kommentekre. Kosoznom!

2011. szept. 11. 17:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

18:00

Ettol felek, de mar kinomban nem tudom mit tegyek, azt kivanom, barcsak o is anno kielte volna magat, es most nem is kene errol beszelnunk. Konnyu itt masoknak ilyen ribanc olyan tusko. Mondja, hogy sosem csalna meg, csak bantja neha, ha belegondol. Ami az o kulturajukat nezve ertheto. De velem szemben sem fair, mert nem volt sose titok, hogy en meg nem voltam szuz. Nehez helyzet.

2011. szept. 11. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

de mennyire nem voltál az ?:D:D:D nem érted hogy ez is számít... ha volt 1-2 komoly kapcsolatod akkor ő a hülye...

de ha te voltál a disco kur*ája akit minden második megdughatott az már komoly ott már te vagy a hibás

2011. szept. 11. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
51%

már írtam...

szerintem a nőnek megélhetési, vagy egyéb ilyen anyagi gondjai lehetnek, vagy lehet, hogy túlon túl biztonságba érezte magát és fél, hogy ez a biztonsági érzés elmúlik mert az embere félrekúr, igy inkább pffffffffffffffff "hivatásosokhoz" küldi:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D

és ezért nem meri el hagyni a férfit.

Próbálja ultimátumokkal helyre hozni az elcseszett helyzetet, de a múltja elöl nem menekülhet senki....

legyen az akár milyen tiszta, vagy mocskos.....

2011. szept. 11. 18:08
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem voltam diszkokurv@ja, gondolom 5 partner nem szamit kurv@sagnak, mar ha ennyire sokat szamit a szam (27 eves vagyok, ha esetleg az is fontos lenne).

Es szegeny sem vagyok. Szeretem ot, es nem tudom, mit tegyek. Es biztos nagyon vicces ezen rohogni, de ertelmes valaszt meg egyet sem kaptam. Lehet nem itt kellett volna megkerdeznem....

De ez az egesz olyan megalazo, hogy azt sem tudom, kivel beszelhetnem meg. Ot is bantja, latom, ismerem. Mellesleg olyan irjon mar, aki betoltotte a 20at, elt mar egyutt valakivel. Mert egy ertelmesebb no, ferfi tudna, hogy nagyon sok kapcsolatban a ferfi nem lelkizik az ilyesmin, egyszeruen felrekur.

2011. szept. 11. 18:13
 15/21 napietus ***** válasza:
100%

nem válaszoltál, milyen vallás miatt volt szűz a pasid. azért fontos, mert kamuzik sztem.

ribancozóknak: attól, hogy nektek nem jutott semmilyen nő, nem itt kéne az irigységet levezetni.

2011. szept. 11. 18:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen kedves utolso, aki legalabb par barati szot irt! Muszlim, bar erre gondolom majd megint irnak egy-ket frappansat, de nem veletlen muszlim az elettarsam es nem valami mas.... De ezt most hagyjuk.

Es elottem muszlim baratnoi voltak, szoval inkabb a lanyok dontese, hogy szuz volt. Es a gyereket ugy tervezzuk, hogy elotte hazassag.

Azt azert tudni kell a muszlimokrol, hogy nagyon sok lany az analt pl megengedi, mert ugy nem serul a szuzhartyajuk.... Nem is egyet ismerek. Szoval tudom, hogy a baratom nem kamuzik.

2011. szept. 11. 18:17
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Csináljátok 3masban. Afféle félmegoldás...
2011. szept. 11. 18:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok prud, de megha tudok is rola, latni nem nagyon szeretnem, ahogy valaki mast megdug. Inkabb befogom a szemem, es elviselem..... Nem tudom, nagyon rossz. Mert megha azt is mondja, hogy nem tudna megcsalni tudom, hogy par ev mulva valtozni fog a helyzet, ha most bantja, akkor is fogja, nem tudom, mit tegyek. Miert kell ennek velem tortennie? Ejjjh. Hat akkor vonjuk le a konkluziot, nincs jo megoldas.
2011. szept. 11. 18:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

amúgy meg, visszatérve a kérdéshez, (habár szívesen szétkenném a híg fosomat akár egy ezüstszínű mac-en is), egyértelmű, hogy a kapcsolatotok nem működik már.

semmilyen téren.

ha valaki szerelmes, nem jut eszébe, hogy ejj de félrekúrna.

2,5 éve vagyok együtt a párommal, vele vesztettem el a szüzességem, de egy másodpercre se bántam meg soha, hogy nem baszattam magam szanaszét előtte.

lány vagyok, de gondolom egy fiú is hasonlóan gondolkodik, HA szerelmes.

2011. szept. 11. 21:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Raadasul lany vagy? Megeskudtem volna, hogy valami paraszt ficko. Nezd, szerintem a ferfiak (es egyes nok) maskent mukodnek. Nem gondolom, hogy ez rossz. Nyilvan nem vagyok boldog. De elvesziteni ezert nem fogom. Tudom, hogy nem kur felre, es nem is o mondta, hogy felre akarna menni. En nem tudom, mit tegyek? En mar egyertelmuen nem tudok megint szuz lenni! Ma mondta, hogy ez az o valasztasa, neki kell vele elnie (mar az erzessel) es nekem nem kene aggodnom miatta. De en aggodom!
2011. szept. 11. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!