Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írhatnék barátnőmnek a tablófotó hátuljára? Idézet vagy személyes?
én nekem egy verset irt rá:)
és a kezdőbetűket összeolvasva kijön :SZERETLEK
Ha idezetet keresel, az olyan legyen, hogy passzoljon nagyon. Ne legyen nyalas, csopogos "igy szeretlek, ugy szeretlek"-ekkel megtuzdelve...
Ha pedig valami szemelyeset irsz, azt fogalmazd meg elore, legyen benne, hogy szereted, es hogy remeled, egyutt folytatjatok.:)
Egyebkent en is most ballagok es a parom is, mi masfel eve vagyunk egyutt, legfennebb semmit nem irok neki, mert utalja az idezeteket:P
Talan vmi szemelyeset...
Hm...sajna most 1,5 hónapig nem tudunk személyesen találkozni a párommal ( érettségik miatt - ő MO én külföld - más -más időpontok) és nagyon szépeket tud írni, sőt ha rájön, akár verseket is :) Szóval így hogy most ennyi ideig nem találkozunk, minden nap meglepem egy szép idézettel :) és örül neki :)
szóval ha a barátodban van egy kis romantika és esetleg nem vagy egy ,,nagy költő,, akkor nyugodtan írhatsz idézetet :)
Mindketten 18évesek vagyunk és lassan 4 hónaposak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!