Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi lenne a véleményetek egy olyan fiúról, aki elvárja hogy kocsikáztasd, vegyél neki ezt azt, tölsd fel a mobilját?
Sürgősen hagyd ott! Ez egy tipikus egoista fazon. Van ilyen ismerősöm nekem is. Anyagilag teljesen ki fog használni, ha nem dobod most azonnal.
Egy 33 éves férfinak azért kellene hogy legyen annyi IQ-ja, hogy azt mondja, bocs kedvesem, nagyon édes vagy, hogy elhoztál ide, ezért a kajádat én fizetem. Vagy valami hasonló, de gondolom ezt te is elvárnád tőle.
Abból, hogy feltetted ezt a kérdést, látszik, hogy tudod, hogy ez így nem ideális, sőt egyátalán nem normális dolog.
Újra csak azt tudom mondani, hogy szakíts vele, méghozzá minél hamarabb! 29F
várjál csak ha te keresed te jársz vele ésatöbbi..... akkor mi a problémád?ja vagy tán azt se tudod mi kell neked? gondolom jól néz ki lehet vele menőzni csakhát vannak tetemes hibái...azt várod hogy a ránézésre nem látható hibái idővel eltűnjenek és legyen egy csodapasid?
akinek ránézésre látható hibája is van pl elálló fül azt meg gondolom csípőből kikosarazod hiába hordana a tenyerén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!