Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg a mobilját?
Pár hete megismertem egy srácot a buszon, és azóta már párszor beszélgettünk is. Úgy néz ki bejövök neki, és Ő is nekem. Az a tervem, hogy valahogy megszerzem a mobilját, és beírom a számomat a mobiljába (a keresztnevemmel), aztán megcsörgetem magamat úgy, hogy ne vegye észre. Később, mikor leszálltam a buszról, megcsörgetem.:) Kiváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá.:D Ennek az egésznek az a célja, hogy meglegyen neki a számom, hogy ha "véletlenül" akarna, akkor el tudjon hívni sétálgatni, vagy bárhova.:) Mivelhogy a buszon csak úgy tudunk együtt lenni, hogy ott vannak a haverjai is.
16/L

hát ez elég nehéz ügy...
talán az "írhatok egy sms-t a mobilodról, az enyém lemerült..." vagy vmi ilyesmi, h odaadja neked, szal ne kelljen ellopni, és mégse látja,h mit írsz bele...
jobb ötletem nincs, esetleg egy papíron a zsebébe dughatnád a számod a neveddel :) én inkább ezt csinálnám, mert sokkal egyszerűbb.

Istenem..a fiatalság. Menj oda hozzá és mondd meg neki, hogy szeretnéd, hogy néha beszélgessetek, mert kedveled.
ENNYI
Hidd el, bejon.

Ha benne nincs annyi bátorság, hogy megtegye, inkább ne erőszakold rá magad. Ha tényleg bejössz neki, akkor alakul ez magától is, ez meg nem mindenkinek jön be.
Na meg szükséged van egy olyan kisfiúra aki még a számodat sem képes elkérni....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!