Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? Miért szakított vele a srác?
Mert a barátnőd ,nem kefélt vele.
Ha akarsz ismerkedni akkor pedo@maci.hu e-mail címen érhetsz el.
szerintem ez az állando együttvagyunk..... hosszu távon nem müködik megtörténik az a bizonyos kiégés, már nem ad extázist az hogy ujra találkoztok, és igen is külön a barátokkal bnökkel is elkell menni bulizni kis bizalom és utána jobban vágytok egymásra
nekem ez a véleményem
19/F
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:13
Igen szerintem is megöli,és egy idő után unalmas lesz.Suli időben is taliztak,amennyit tudtak, de nyáron. elsem váltak, ha a srác ment haza, ment a barátnőm is, ha a barátnőm jött haza, jött a srác..
Én elolvastam de nem nagyon értettem meg ki kinek is a barátnője. Még egyszer nincs kedvem átnyálazni, de annyit kérdeznék, hogy miért olyan fontos ez ?
Valószínű durván összevesztek valamin és ennyi.
Nem veled szakított hanem a barátnőddel vagy annak a legjobb barátnőjével (passz fogalmam sincs hogy most mi van). Rájött, hogy nem kell neki olyan csaj aki csaj problémázik és nem engedi sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!