Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, milyen csajokra mondjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen csajokra mondjátok, hogy "házisárkány"?

Figyelt kérdés
Csak a barátnőtökre/feleségetekre mondjátok vagy idegen csajokra is? vagy hogy van ez? :) és akire ezt mondjátok, miért? milyen tulajdonságok miatt?
2011. szept. 9. 18:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A "VAD sárkány" típusú lányok nehéz természetű, önfejű, lányok, akik kedvelik a vadmotorosokat, a vadvizi evezést, a vadászatot, a vadkempingezést, a vad szexet, és a hasonló "vad" dolgokat, például a vadhúst...
2011. szept. 9. 18:16
 12/20 A kérdező kommentje:
ja értem... és akkor a házisárkányok meg a házi dolgokat szeretik, pl házi pálinka?XD
2011. szept. 9. 18:17
 13/20 anonim ***** válasza:

PONTOSAN:

Az ilyen lányok szeretik a házimozit, házipatikájuk is van, elvégzik a házimunkát, esetleg háziállatokat tartanak, és betartják a házirendet....

2011. szept. 9. 18:21
 14/20 A kérdező kommentje:
eddig azt hittem a házisárkány fogalom rosszat jelent de ezek alapján inkább jót jelent XD
2011. szept. 9. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan szedted, hogy csak a férfi uralkodhat a nőn. Ilyet én nem írtam..
2011. szept. 9. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Persze van akinek rosszat jelent.

Általában, és gyakran a "temperamentumos" nőkre mondják, akik erős személyiségek, irányítótípusúak, szabadszájúak, kiállnak magukért.

Persze ez néha túlzásba megy, és uralkodni próbálnak egy-egy engedékenyebb férfin. Ebből gyakran lesz vita, veszekedés.

Azért lehet ezt a kifejezést kedvesen is mondani, egyébként is nem mindenki szerint hátrány, ha egy nőnek van "kiállása", és bizonyos dióolgokat megkövetel egy kapcsolatban.

Akit ez zavar, az keres magának egy jól irányítható nőt, aki nem "sárkány", hanem néha inkább túl naív, hiszékeny.

Ezek persze kissé túlzó ellenpéldák, de valahogy így van.

2011. szept. 9. 18:29
 17/20 A kérdező kommentje:
18:27 évszázadok óta van úgy, hogy a férfi az úr a háznál, az asszony meg elvégzi a dolgokat otthon. én konkrétan erre gondoltam, jó manapság már nem ennyire komoly, de azért még most is sok helyen így van:)
2011. szept. 9. 18:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Sok helyen így van, de ez nem volna feltétlenül rossz. A rossz hozzáállású emberek miatt rossz.

Részemről az emancipált, feminista lányok éljenek tőlem távol, egyedül. Őket annyiban támogatom, hogy nekik is kell a szex...

2011. szept. 9. 18:37
 19/20 anonim ***** válasza:
volt barátom akkor mondta rám mindig,ha féltékenykedtem,vagy azt hitte hogy féltékenykedek,vagy ha valami ne tetszett neki mindjárt rámmondta.. XD
2011. szept. 9. 18:42
 20/20 anonim ***** válasza:
nekem a nővérem ilyen házisárkány komolyan 1 napnál tovább vele lenni nem lehet... kioktat beszólogat b*szogassa a másikat még ha kedvesen közeledsz is hozzá akkor is olyanokat betud szólni h lefekszel rögtön... pl: kijövök a budiból mostál kezet? vagy lezuhanyoztál? megmostad a fogadat? mossál kezet ha kintről bejössz! most ez így nem hangzik nagydolognak hanem a HANGSÚLY érted ahogy mondja neked mintha leprás lennél vagy valami utálatos rabszolga lennél és még nem marad annyiban mindig mindent jobban tud ha pedig neked lenne igazad ÓÓÓ hogyne akkor sincs mert előjön egy újabb süketséggel h minden relatív na meg aztán előjön a nagyszerű illemtanával pl ha tüsszent valaki nem szabad azt mondani, hogy egészségedre mer az nem illik de azt nem veszi észre mekkora egy tapló... az ÉG ÓVJON MEG mindenkit ilyen nőtől... általában elhallgatom tőle ezeket nem is értem miért? de most úgy összevesztem vele! de nem is bánom minek erőlködjek én vele? mégis miért tűrjem én el azt ha a lelkembe tapos állandóan holott én nem bántottam sose szerintem nem fogok többet vele beszélni... amúgy nincs semmi csávója elvált van egy két ember aki próbál neki udvarolni na de nem is tudom vmi halivúdi álompasit várhat ahogy kiveszem a mondandójából olyat mint Brad Pitt de azon nem gondolkodik ő mit tud nyújtani hát ezt ott fent a nagy taplóságot
2012. júl. 16. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!