Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiraktok közös képet egy közösségi oldalra a párotokkal, barátotokkal, mit írtok a kép alá?
Szép idézet is jöhet ( de ne túl " nyálas " és ne olyan, amiből az derül ki, hogy nagyon odáig vagyok érte ), meg akármi jöhet!
köszi a válaszokat!
Szeretni egyet, szeretni hűn, szeretni szívből sohasem bűn!
:]
Köszönöm! Az első idézet nagyon aranyos, ha tudtok még olyat, szivesen fogadom :))
Utolsó előtti válaszolótól kérdezem, hogy pl. mire gondolsz? :)
Utolsó válaszolón jót mosolyogtam, köszi :D
"Ne tudja senki, ne értse senki, hogy miért"
Sokan nem értik, hogy miért meg hogyhogy azzal vagyok, akivel, és hogyan viselem (egy meglehetősen gyagyás emberről van szó), de én nagyon nagyon szeretem őt, ezért ezt írtam ki :)
Illetve egy másik fölött az van h "Nagyon szeretem"
Egy másik kép fölött nekem az van kiírva, hogy: "Ő az, akiért érdemes élni <3 :)))" De szoktam kiírni dalszöveget is, hazai hip-hop előadók jókat mondanak. :P Pl Riddler - Kicsimnek, Mes - Kincsem, Children of Distance - Tökéletes pillanat.
(Az első voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!