Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél? Benne maradnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél? Benne maradnál egy ilyen kapcsolatba,? (Leírás lenn)

Figyelt kérdés

sokkal idősebb nálam, nem vagyok szerelmes, de jól esik sokszor hogy van valakim, de sokszor átfut az agyamon hogy fiatalabb, olyan aki jobban illene hozzám jobb lenne. neki már van háza, kocsi, minden, én meg csak most kezdem az életem = nincs közös cél, jövő. csak azért benne maradnátok hogy ne legyetek egyedül? a család sem nézi jó szemmel tudom, nem cseszegetnek mondjuk érte, de azért jobban örülnének egy "normális" kapcsolatnak.

nem tudom mit tegyek, sokan írják hogy működik nekik ilyen sok korkülönbséggel, de szerintetek? nálam úgy tűnik talán mégse. nem tudom hogy szakítsak, rendes a maga módján nem akarom megbántani, de őrlődöm. 20L

2011. szept. 9. 08:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt fiatal korban a legnagyobb marhaság olyannal együtt lenni, aki iránt nem érzünk vágyat, szerelmet, mély kötődést, másrészt ez a másikban iszonyú mély sebet ejt, ha ő veled ellentétben belédszeret. Én is voltam ilyen helyzetben, én nagyon sokáig elhúztam. De azt élet visszaadta nekem a pofont, legutóbb én voltam, aki szerelmes volt és közös jövőt tervezett, a másik pedig elvolt mellettem mint a befőtt, kényelmi alapon. Most már jobban vagyok kicsit, de az első hetekben meg akartam konkrétan halni. Szóval jól vigyázz, hogy bánsz az emberekkel, az egyik legaljasabb dolog a világon, mat épp csinálsz.
2011. szept. 9. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!