Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél? Benne maradnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél? Benne maradnál egy ilyen kapcsolatba,? (Leírás lenn)

Figyelt kérdés

sokkal idősebb nálam, nem vagyok szerelmes, de jól esik sokszor hogy van valakim, de sokszor átfut az agyamon hogy fiatalabb, olyan aki jobban illene hozzám jobb lenne. neki már van háza, kocsi, minden, én meg csak most kezdem az életem = nincs közös cél, jövő. csak azért benne maradnátok hogy ne legyetek egyedül? a család sem nézi jó szemmel tudom, nem cseszegetnek mondjuk érte, de azért jobban örülnének egy "normális" kapcsolatnak.

nem tudom mit tegyek, sokan írják hogy működik nekik ilyen sok korkülönbséggel, de szerintetek? nálam úgy tűnik talán mégse. nem tudom hogy szakítsak, rendes a maga módján nem akarom megbántani, de őrlődöm. 20L

2011. szept. 9. 08:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A korkülönbség, meg az életcél, és a többi mellékes dolog csupán akkor nem akadály, ha szeretitek egymást.

Ellenben te irtad, hogy nem szereted őt. És én ezért nem maradnék benne. És ez a fontos, hogy nem szereted. A többi, amit irtál az mind-mind csupán másodlagos dolog.

2011. szept. 9. 08:48
 12/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nem érdekel a háza, kocsija csak azért írtam ezt hogy ő már elért ezt azt én meg csak most kezdem építgeni magam. már 1 éve vagyunk együtt, de nem is igazi a kapcsolat, érződik a különbség életszemléletekben. nehéz meglépni ezt, de szívem mélyén tudom hogy meg kell, csak az időt húzom ezzel.
2011. szept. 9. 08:52
 13/21 A kérdező kommentje:
gyereket nem akar amúgy (én se mondjuk)se összeköltözni meg semmi, ezért mondtam hogy közös cél NINCS
2011. szept. 9. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább húzod, annál fájdalmasabb lesz a szakítás. Vagy ha nem is lesz akkora fájdalom, de egy éltre nyomot tud hagyni, ezt tapasztalatból írom. A legelső kapcsolatommal voltam így, bár csak 5 évvel volt nálam idősebb a srác, egy idő után én is felismertem, hogy azért vagyok vele, hogy legyen valakim. 5 évig húztuk, én akkor 20 éves voltam, akkor jöttem rá hogy még mást is szeretnék az életben, vele már minden olyan rutinos volt és ettől unalmas. Aztán mikor közöltem, hogy vége, totál kiborult, meg is ütött elzavartam, két hét múlva még jött szemrehányásokat tenni, borzalmas volt. Nálad sem a korkülönbségen van a hangsúly, hanem egyszerűen érzed, hogy ez nem az igazi. Márpedig akkor időben kell lépni, mert egyre nehezebb lesz, egyre jobban bele kényelmesedsz ebbe a helyzetbe, közben egy csomó lehetőséget elszalasztasz.
2011. szept. 9. 08:57
 15/21 anonim ***** válasza:
8:57 voltam. Még annyit szeretnék hozzá tenni, hogy én is attól féltem, hogy nem lesz más, egyedül maradok, mert nehezen ismerkedtem. Bár volt még utána egy-két elcseszett futó kapcsolatom, de azóta megtaláltam életem párját, akivel 13 éve együtt vagyok. Barátkozz, ismerkedj, élj, semmiről nem vagy lemaradva.
2011. szept. 9. 09:05
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kozos cel, a csaladod sem fogadja el, sot nagyon sok kellemetlenseged van ebbol, tehat nincs ertelme benne maradni ebbe a kapcsolatba.

Lepj!

2011. szept. 9. 09:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is gondolkoznék ezen. 20 éves vagy basszus, annyi pasit találsz még ahányat akarsz, akiket szerethesz, akikkel lehet közös célod. Min is gondolkozol?
2011. szept. 9. 09:11
 18/21 A kérdező kommentje:
igazatok van, mikor ezeket olvasom erőt érzek magamba csak remélem nem száll el hamar. amúgy 18 év van köztünk
2011. szept. 9. 09:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
szia én a mai napig a nálam több mint 20 évvel idősebb férfit kedvelem de már nem vagyok biztos benne hogy szeretem e annyira mint előtte! de jött nála sokkal fiatalabb teret adtam neki és még sem szerettem bele nem értettem én sem pedig a hapsit sokan irigyelték tőlem.
2011. szept. 9. 11:01
 20/21 anonim ***** válasza:
A te korodban nem. Tíz-húsz év múlva is inkább a rokonok társaságát ajánlanám a magány ellen.
2011. szept. 9. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!