Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? (hosszú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? (hosszú, csak akkor nyisd meg, ha van elég időd)

Figyelt kérdés

Szóval ez a történet már vagy 2 éve kezdődött. Volt egy legjobb barátnőm, akivel majdnem minden időnket együtt töltöttük. Mindent együtt csináltunk, jól elvoltunk. A pasik terén soha nem egyezett az ízlésünk, így emiatt soha nem voltak konfliktusok közöttünk. Volt két pasi, akik haverok és munkatársak, meg majdnem szomszédok is voltak. Az egyik a barátnőmnek tetszett, a másik pedig nekem. Tudtam, hogy én bejövök annak, aki nekem tetszett, a másik pasiról pedig azt gyanítottuk, hogy tetszik neki a barátnőm. Sokszor jártunk feléjük sétálni, hátha valamikor találkozunk velük, de csak a barátnőm "pasijával" sikerült többször is találkoznunk. Én meg mindig bújtam, hogy engem észre se vegyen, be ne zavarjak a képbe, csak a barátnőmet lássa. Később volt egy buli, ahol ott volt az én "pasim", és hát ott összemelegedtünk, és majdnem összejöttünk, de aztán mégsem, mert még mielőtt ez megtörtént volna, ő megcsalt ha lehet így mondani. Jól pofára estem. Ő kattant rám, és aztán mikor megmondtam, hogy ne beszéljünk többet, mindenkinek elterjesztette, hogy én ráakaszkodtam. Pedig nem tettem semmi ilyesmit. A barátnőm eközben talált magának egy új fiút, és minden áron meg akarta szerezni. Elmentek kocsikázni 1-2 alkalommal, és teljesen odáig lett érte. Közben én pedig megtudtam, hogy az a pasi még mindig együtt van a volt barátnőjével. Szóltam is a barátnőmnek, de ő nem hitt nekem, azt mondta hazudok én is, meg mindenki más, aki ezt állítja. Ezután megromlott a kapcsolatunk, mert nem volt képes belátni az igazságot, és emiatt egy csomószor engem bántott és sértegetett, és mindenkinek azt mondta, h nem érdekli mit szólok ahhoz amiket mond, mert ő csak az igazat mondja. Az is zavarta, hogy lett egy új jó barátnőm. Na, és ennek az új barátnőnek a pasija együtt dolgozik azzal a két fiúval, akit az írásom elején említettem. Egyszer ez a barátnőm félrehívott a suliban, és azt mondta, hogy nagyon tetszek annak a fiúnak, aki a régi legjobb barátnőmnek is bejött. De én nem nagyon foglalkoztam vele, mert nem akartam a volt legjobb barátnőmet még jobban magamra haragítani. Aztán leballagtunk a suliból, és azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Egy helyen lakunk így néha találkozunk, de ha elmegy mellettem rám sem néz, nem köszön, régebben én köszöntem neki, de ha nem viszonozza, akkor meg minek.

A lényeg az, hogy azóta rájöttem, hogy nagyon is tetszik az a fiú, aki anno még a volt legjobb bnőmnek tetszett. Már jó ideje kerülgetjük egymást, mert mint kiderült, az az összes dolog, amiről azt hittem, hogy a barátnőmnek szánták, az valójában nekem szólt. Itt arra gondolok, hogy amikor sétálás közben néha találkoztunk vele, mindig csinált valamit, amiből az jött le, hogy valamelyikünk tetszik neki. De akkor azt hittem, hogy az a barátnőm volt.

Nagyon bírom azt a pasit, mert nincs elszállva magától, rendes ő is és a családja is, aranyos és érzékeny, és szerintem helyes is, és a lényeg ami egy kicsit közhelyes lesz, de ő akkor is látott, amikor láthatatlan voltam. Szóval akkor is észrevette, hogy a világon vagyok, amikor mindenki más tojt a fejemre. Anyának is szimpi, és szeretném őt jobban megismerni. Csak valahogy nem jön ki rá soha a lépés. Nem nagyon járok bulizni, és mikor voltam, azokból az alkalmakból csak egyszer volt ott, amikor még nem voltam ennyire beleesve. Amúgy ő sem jár annyira sehova, és nem tudom hogyan beszélhetnék vele valamikor is. Azért szeretnék vele most már tényleg kezdeni valamit, mert a barátnőm mondta, hogy ez a pasi a családjával el fog költözni. Árulják a házukat, és nem tudom hogy mitévő legyek. Ha elköltöznek, messzire mennek, és nem látom többet. :'( Van értelme még így belekezdeni a dolgokba? Vagy elkéstem? Vagy nem fognak valami kis r*bancnak gondolni a munkatársai, hogy ha onnan már két pasival is lenne valami? Mondjuk ez érdekelne a legkevésbé. Ha valaki kíváncsi a korra, nem mondom meg konkrétan, de már kinőttünk a pelenkás korból, 20 év felett vagyunk mindketten. Ha valakinek van valami ötlete, vagy hasonló, írjon! És előre is köszönöm az értelmes válaszokat, meg azt, hogy valaki időt szánt arra, hogy végigolvassa ezt a hosszú szöveget. :)

2011. szept. 8. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
nem akarok kötekedni de az írásod alapján, és a történet alapján is maximum 17 ek lehettek... grafológia...
2011. szept. 8. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
nem bírtam elolvasni, fáradt vagyok :/
2011. szept. 8. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet h tényleg elmultatok 20 évesek de szellemileg nagyon kis nyomik vagytok még ... éretlenek tapasztalatlanok... nyomikák ennyi...
2011. szept. 8. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
a kerdezo 21 max 22 eves lehet, ha gondolkozol egy picit, marmint az elso valaszolo. A kerdesre valaszolva pedig, ez egy nehez helyzet mert ha tenyleg elkoltoznek es messzire mennek akkor nincs ertelme a kapcsolatnak. Ha netan a munkaja visszatartja, hogy o is elkoltozzon a szuleivel egyutt, eseteg megsem sikerulne eladni a hazat akkor megprobalhatod.
2011. szept. 8. 23:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első értelmes választ! :) Az előzőkkel meg nem foglalkozok, mert nem érdekel ha nyomikának vagy bármi másnak gondolnak, csak szerettem volna megtudni, mit tennének a helyemben. De hát ehhez nem a gyakorikérdésekre kell jönni, úgyhogy én kérek elnézést! XD
2011. szept. 8. 23:52
 6/8 anonim válasza:

Azert mert nem vagy annyira nyomulos meg meresz nem muszaly 17eves legyel:-j szerintem

meg probalhatod valahogy beszelj vele...lehet hogy o nem koltozik el, marad hisz viszatartja a munkaja es akkor mindent bele:D akkor mar semmi sem tart vissza. Sok sikert hozza!!!

2011. szept. 8. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

haha :D ha hiszed hanem a gunyolódásommal többet segítettem az egész életeden mint bárki más a hasznos válasszal ... :D

visszavettem az önbizalmadbol.. ez által lehet aranyosabbá válsz könnyebben beléd szeret igaz szerelemből egy srác és talán nem fogod megcsalni sem később pont a kis hülyeségeim miatt.. pszichológia bár így hogy lelőttem a poént lehet nem fog beválni :D

2011. szept. 8. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképp add a tudatára, hogy bejön neked, még ha el is költöznek, hidd el jobb lesz így, akármi lesz utána, mert ha úgy mennek el, hogy nem vallottad ezt be neki akkor később csak bánkódni fogsz, hogy "mi lett volna, ha..." szóval érted.
2011. szept. 9. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!