Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti elnéznétek a párotoknak?
Figyelt kérdés
Párommal évek óta együtt vagyunk,de ilyenre még nem volt példa.Hétvégén tudunk csak találkozni,mert mindketten dolgozunk.Múlt hétvégén is együtt voltunk,és hétfőn reggel kikísért a vonathoz,és ment dolgozni.Úgy volt hogy mától már nem megy.Hívtam ma és egész nap nem vette fel a telefont,a nagymamája mondta hogy elment reggel dolgozni.Ezen kiakadtam.Végül fölvette és kiderült hogy tényleg dolgozik,csak nem akarta felvenni hogy ne tudjam meg,merthogy hétfőn meg otthon volt.Szóval hétfőn kamuzott,mert egyedül akart otthon lenni.Ma meg bement és ma meg azt mondta hogy otthon lesz.Magyarán nem akart velem lenni hétfőn,és ezért össze-vissza kavarta a dolgokat.Csak én fújom fel ezt,vagy ez tényleg parasztság volt a részéről???? 20/L2011. szept. 8. 18:01
11/13 anonim válasza:
Kiakadnék. Első 10 perc idegbetegségembe tuti számon kérném, hogy miért nem lehet őszintének lenni. De mivel tudom milyenek a férfiak, nem lepődnék meg ha kiderülne tényleg csak egyedül akart lenni és kész. Nem hiszem hogy megcsalt, csak szimplán nyuszi volt megmondani h koccolj le. Viszont ha még egyszer előfordulna akkor komolyan elgondolkoznék a folytatáson. Amúgy beszéld meg vele sztem.
12/13 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva igen felkaptam volna a vizet ha megmondja,és haragudtam volna rá hogy nem velem akar lenni,és ezt ő is tudta.Én azt valahogy nem tudom elfogadni hogyha valaki szeret valakit akkor nem akarja minden szabadidejét a másikkal tölteni.Mert én minden szabadidőmben vele akarok lenni.Rossz hogy ő nem.
2011. szept. 9. 22:46
13/13 B.angel válasza:
Akkor értem!
A volt barátom se fogadta el, hogy azt mondtam neki, hogy ma nem veled töltöm minden percemet... Hisztizett, de ettől függetlenül sose hazudtam neki, ha egyedül akartam lenni. Bár úgy látszik más a mentalitásom. Mindegy, ez nem is lényeges.
Akkor ugyanazt javaslom, mint az utolsó válaszadó (előtted), ha még egyszer hazudik, akkor függetlenül attól, hogy csak ezért, meg azért hazudott, én kidobnám.
Neked meg azt mondom csak, hogy az nem jó dolog, hogy minden percedet vele kéne töltened, hidd el, néha jó egy kis magány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!