Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy felfogja? (pasi kérdés)
Már szakítottam a barátommal több mint 1éve.Már nyár eleje óta amikor felmegyek Facebook-ra állandóan rám ír és tényleg úgymond hülyeségeket írogat.Múltkor meg azt mondta hogy 1része mindig várni fog rám...
Én nem szeretnék tőle már semmit és amint látom még mindig nem tette túl magát rajta.Hogyan mondhatnám emg neki hogy ne is bántsam meg vele de megértse?
Lehet hogy nem ebbe a kategóriába tartozik.Akkor jelentsétek a kérdést :)Köszönöm előre is.
Nem tudom hogyan, de tényleg meg kell neki mondani...
Sajnálatból újrakezdeni sohasem vezet jóra, csak még nagyobb fájdalmat okoznál....
A SAJÁT életed kell élned ÉS NEKI IS..
Ha nem reagálsz semmit a megkeresésre, szerintem akkor is fel fogja dolgozni egyszer.. Azért lehet megpróbálnám elmagyarázni neki a szitut még egyszer és utána minden kapcsolatot megszakítanék vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!