Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem egy 40 éves, párkapcsolatban élő férfi? (23/N)
Nagyjából 2 hónapja kerültem kb napi kapcsolatba vele. Nagyon rendes, normális embernek ismertem meg (rendkívül udvarias, intelligens, jószívű, vicces stb). Viszont pont emiatt gondolom úgy, hogy tőle távol áll az, hogy a barátnője háta mögött bármit is csináljon. Mert van neki, aki egyébként szintén fiatalabb (30 éves). Ennek ellenére egy alkalmat sem szalaszt el, hogy bókoljon nekem, sőt, már nyíltan a tudtomra adta, hogy mennyire jól érzi magát a társaságomban, és hogy tetszem neki. A barátnőjéről annyit tudok, hogy 4 éve vannak együtt, de nem felhőtlen a kapcsolatuk. Mesélt neki rólam és értelem szerűen féltékeny is rám a nő, de erre csak annyit mondott a férfi, hogy neki megér pár ajtócsapkodást. Alapból munka ügyben találkozunk, de hívott már el utána meginni valamit (azaz már többször hívott, de csak egyszer mentem - legutóbb pl ebédelni invitált).
Tehát a kérdésem végül is annyi, hogy milyen szándékai lehetnek? Csak szimplán imponál neki az, hogy egy fiatal, csinos nő társaságában lehet, esetleg vannak olyan gondolatai, hogy lehetne valami köztünk (testiség), vagy lehetnek komoly szándékai is?
Leginkább a férfi korabeliek válaszát várom!
Végigolvasva a kérdésed, a férfi akiről beszélsz , egyetlen dolgot akarhat tőled és ez nem más mint a:PIN@
34f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!