Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem egy 40 éves, párkapcsolatban élő férfi? (23/N)

Figyelt kérdés

Nagyjából 2 hónapja kerültem kb napi kapcsolatba vele. Nagyon rendes, normális embernek ismertem meg (rendkívül udvarias, intelligens, jószívű, vicces stb). Viszont pont emiatt gondolom úgy, hogy tőle távol áll az, hogy a barátnője háta mögött bármit is csináljon. Mert van neki, aki egyébként szintén fiatalabb (30 éves). Ennek ellenére egy alkalmat sem szalaszt el, hogy bókoljon nekem, sőt, már nyíltan a tudtomra adta, hogy mennyire jól érzi magát a társaságomban, és hogy tetszem neki. A barátnőjéről annyit tudok, hogy 4 éve vannak együtt, de nem felhőtlen a kapcsolatuk. Mesélt neki rólam és értelem szerűen féltékeny is rám a nő, de erre csak annyit mondott a férfi, hogy neki megér pár ajtócsapkodást. Alapból munka ügyben találkozunk, de hívott már el utána meginni valamit (azaz már többször hívott, de csak egyszer mentem - legutóbb pl ebédelni invitált).

Tehát a kérdésem végül is annyi, hogy milyen szándékai lehetnek? Csak szimplán imponál neki az, hogy egy fiatal, csinos nő társaságában lehet, esetleg vannak olyan gondolatai, hogy lehetne valami köztünk (testiség), vagy lehetnek komoly szándékai is?

Leginkább a férfi korabeliek válaszát várom!

2011. szept. 8. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha így véded akkor dugj vele béke és szeretet! By M
2011. szept. 8. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor miért kérdezted meg?
2011. szept. 10. 11:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ha neki sincs semmi szándéka, pusztán jól érzi magát velem és ennek hangot is ad, akkor én is tudok lazább lenni a társaságában. A munkánk miatt gyakran találkozunk és nem szeretnék állandóan feszengeni mellette attól tartva, hogy mikor gondolja úgy, hogy már nem csak szóban ad hangot a tetszésének.
2011. szept. 10. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha ebédelni is hívott, akkor akar valamit. A büfében meghív egy kávéra akkor is, ha csak barátkozni akar, de az ebéd árát már le kell dolgoznod...
2011. szept. 10. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, te olyan kis naiv vagy! A ferfiak NEM BARATKOZNAK!!!! Kulonosen azok nem akik az ajtocsapkodast emlegetik! Es gondold vegig: mit is van emogott a kifejezes mogott? Csapkodja az ajtot ...es nem becsapja maga utan. Vagyis: bevallalok egy veszekedest a partneremmel miattad, de egy szakitast nem. Ezt jelenti. Ergo: DUGNI AKAR!!!
2011. szept. 10. 11:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva a kérdésed, a férfi akiről beszélsz , egyetlen dolgot akarhat tőled és ez nem más mint a:PIN@

34f

2011. szept. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!