Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell megtanulni bízni?

Figyelt kérdés
annyira kész vagyok.Olyan ideges tudok lenni féltékenységből,pedig sokszor nincs is rá okom.Bízok a barátomban...de ott van az a mégis.Tiszta rosszul tok lenni már csak attól is,ha látok 1 csajt vmi közösségi oldalon és van az adatlapján h pasizni akar..akkor mindjárt arra gondolok h az én pasimra is ráhajtana(közbe lehet nem is ismeri..de ha megismerné..):( Nem tom mit kezdjek ezzel a féltékenységemmel.Félek nagyon h elveszítem.Ti mit tennétek hogy legyőzzétek ezt?
2009. ápr. 21. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy egy kis önbizalmat kell magadnak szerezned:)

A féltékenység leggyakoribb táptalaja az önbizalomhiány... Félsz hogy elhagy egy szebbért, jobbért... Én is így voltam nagyon sokáig

De rájöttem, ha nem akarom magamnak annyira görcsösen őt, és elfogadom magam, illetve, hogy engem szeret, egy idő után egszerűen elmúlt az a zöld szemű szörny:)

Én úgy kezdtem, hogy elmentem egy csendes helyre, ahol tiszta a levegő, és nem zavar senki, és ott elmélyedtem magamban...Minden este tettem egy ilyen sétát, és a végére már nem a gondok elől menekültem, hanem, hogy elfogjon az a jóleső érzés, hogy tisztában vagyok a saját értékrendemmel:) remélem, tudtam segíteni:) Sok sikert:)

23/F

2009. ápr. 21. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném megtanulni mert nálam sem tud ki alakulni a bizalom. Tönkre is ment két kapcsolatom emiatt. Nem tom mit lehet ellene tenni.
2009. ápr. 21. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen felesleges aggódnod. Valószínűleg nem véletlenül választott Téged, de ha ne adj' isten otthagy, akkor egyértelmű, meg sem érdemelt. Ezen én is átestem - mindenki átéli bizonyos mértékben, végül is egy egészséges féltékenység kell egy jól működő kapcsolatba -, legyőznöm viszont úgy sikerült, hogy lazítottam az elvárásaimon, és nem ragaszkodtam hozzá görcsösen... ezt ő is megérezte, és a vadász ösztön csak méginkább előtört belőle:)
2009. ápr. 21. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Rokonlélek (:

Énis behányok ezektől a myvip cicusoktól. Csak rájuk nézem, és egyből beugrik a kép, ahogy rámászik a barátomra.

Tudom, hogy erről csakis én tehetek.. de ez van.

Majd kinövöm.. és majd te is (:

2009. ápr. 21. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:
ma is mondta a barátom(meg minden nap)hogy nagy hülye lenne otthagyni mert én vagyok az élete értelme,a kicsi szerelme.De mi van ha meglát egy szebbet??Egy jobbat??Rájön h nem akarja lekötni magát..vagy akármi:(ettől félek
2009. ápr. 21. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is igy vagyok sajnos, pont ma is veszekedtünk kicsit ilyesmik miatt. És valóban nálam is féltékenységről van szó, mert ahogy jön a nyár a lányokon egyre kevesebb ruha van és rajtam meg amugy is van pár plusz kiló szoval az önbizalmam a béka feneke alatt lebeg. és igen én is féltékeny vagyok és félek h ott hagy egy jobb miatt. Valahogy ezt kéne legyőzni! De nagyon nehéz. És nekem is tönkre ment már emiatt kapcsolatom.

Sok szerencsét hozzá.

2009. ápr. 21. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia,

olyan nincs, hogy meglát egy szebbet, és téged dob, ha komoly a kapcsolat. Főleg azok után, hogy mondja is, hogy szeret. És a férfiak is érző emberek!

Tudd magadról, hogy szép vagy, és senki más nem érdekli a párodat!

Én sosem voltam féltékeny egy nőre sem, mert tudom, hogy én vagyok a párom számára a nagy Ő. :) (ja és jegyesek is vagyunk :)

A myvipet meg ne is nézd, hülyeség hergelni magadat. Én sem hergelem magamat soha pl az exei miatt.

Biztosan fiatal vagy még, úgyhogy fogsz még változni ilyen téren.

Élvezd a kapcsolatodat, és ne gondolj arra, hogy mi lenne ha találkozna a párod xy-nal. Oké?

Szép napot

Mimi (25 L)

2009. ápr. 22. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:
oké megpróbálom:)köszi szépen:)
2009. ápr. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!