Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy számítógépes játék tényleg izgalmasabb mint a szex? 21/L
A barátom egyre többet játszik a számítógépen, nem is szeretkezünk már sokszor.
Az sem érdekli ha fehérneműben mászkálok előtte.
Ha meg kikapcsolóm az elosztót, akkor káromkodik.
Az se mindegy szerintem milyen régi kapcsolat ez, milyen a nemi életetek, a barátod gépfüggő e, vagy épp elvolt valamivel...
Barátom is szeret játszani, nem tudom mivel, de azt nem lehet félbehagyni egy meccs közben, mert akkor a baráti is szívnak. Ezek ilyen 45 percesek, szóval szól, ha ő akar ezzel játszani, én meg addig feltalálom magam, ha épp együtt vagyunk. De utána ha jelzem, hogy kéne vmi eksön, ő jön szó nélkül, csak szüksége van egy kis szórakozásra is.
Ha a barátod nem tart mértéket, akkor van baj.
20L
Én is függő vok, de a jobbik fajtából.
naponta 10-12 óra de semmilyen MMORPG-vel nem játszok így nem lenne nehéz leszokni.
Egyébként ha folyton kihúzod az elosztót hamarabb fog kidobni téged mint, hogy te szakítanál vele.
Beszélgessetek el róla vagy kezdj el te is gamelni vagy keress mást.
19:45
Neked nem gáz, hogy a gép előbb van mint Te? Ahogy leírtad olyan, mintha időpontot kérnél tőle szexelni.
ha ilyen akkor gyökér.:D
szegény csaj. ha nekem fehérneműbe mászkálna előttem a barátnőm nem sokáig lankadna a jani
Nálunk pasim WOW-ozik, 25 éves, lassan 3 éve vagyunk együtt, le se szar. próbáltam vele beszélni erről, de csak idegbeteg és agresszív lett.
Én meg értem, hogy munkából haza ér és ki akar kapcsolódni, de könyörgöm hajnal 4-től fél 6-ig játszik, van hogy 3-kor felkel és már wow-ozik, és haza ér melóból akkor is .
Hát jó hogy idegesít, és flangálok előtte szexy fehérneműbe ad 1 puszit, és ellök!!
Ez mi már? Én mindent megteszek, de ez már sok !
Hogy szoktassam le róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!