Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy számítógépes játék tényleg izgalmasabb mint a szex? 21/L
A barátom egyre többet játszik a számítógépen, nem is szeretkezünk már sokszor.
Az sem érdekli ha fehérneműben mászkálok előtte.
Ha meg kikapcsolóm az elosztót, akkor káromkodik.
személyes tapasztalat alapján IGEN JOBB MINT A....farok verés, még szűz vagyok. De a COD-ot nem adnám, még a farkamért sem.
19f
12:37
Jó ötlet.
Kipróbálom.
:)
Lehet jobb és izgalmasabb, és nem csak egy videojáték, hanem más dolgok is ...
Ha pedig valaki nem így látja, az ostoba és szűklátókörű ...
A srác helyében pedig, amiért önző módon kinyomtad az áramot, simán elzavartalak volna a francba
Melyik játékkal játszik? A kérdésem komoly. Nem ötleteket gyűjtök.
Ha valami MMORGP (vagy hogy a fran.ba mondják), akkor lehet, hogy komoly függőségben szenved. Azok képesek rá. Olyan ez, mint a szerencsejáték-szenvedély.
Ez esetben -ha max. egy héten belül nem javul, mert kb. ennyi az újdonság varázsa- el kell vele komolyan beszélgetned. Akár a családjával is.
Az alapján, hogy inkább ezzel játszik, mind szeretkezik, ez már komoly eset.
Ha valami mezei lövöldözős, akkor előbb-utóbb végigviszi/megunja, és a problémád megoldódik. (Amíg nem talál egy újabbat.)
Kérlek válaszolj ezekre a kérdésekre is:
Hány órát szokott játszani?
Rendszeresen étkezik (vagy evés helyett is játszik)?
Gyakran fordul elő, hogy reggel kimerült, mert este játszott?
Volt már, hogy agresszív volt veled, miután lekapcsoltad a tápot? (Az, hogy káromkodik, nem agresszió. A táp lekapcsolásától a gépe is károsodhat. Én sem lennék túl boldog. Olyanokra gondolok, hogy elkapta, kissé megszorította a kezed, stb...)
Mióta tart ez nála?
Amikor nem játszik, hasonlít egy élőhalotthoz, vagy képes figyelni másra is a játékon kívül?
én annyira belebolondultam, hogy végül kirúgtak a sulimból és a munkahelyemről is, ezután rákapcsoltam és orvérzésig nyomtam a COD- ot és WOW- ot.......3 hétig 1 huzamba...végül kiszáradással kórházba kerültem....a fél szememr......mind1 szoktasd le mert ha beleőrül akk neki annyi.
sok sikert
Ennyi ésszel ...
Mit gondoltál, hogy te meg a lukad vagytok a világ közepe?! :)
"De a COD-ot nem adnám, még a farkamért sem. "
Ez esetben te szűz is maradsz. Legalább senki sem szól bele a COD-ba. ;)
"Lehet jobb és izgalmasabb, és nem csak egy videojáték, hanem más dolgok is"
A férfiaknál a szex egy nagyon erős kényszer. Nekem fáj és bedagad, ha csak négy napig nem csinálom.
Lehet, hogy vannak játékok, amik jobbak a szexnél, egyszer-egyszer. De ha egy férfi inkább a virtuális valóságot választja ahelyett, hogy a csajával hemperegjen, akkor ott gond van.
"Ha pedig valaki nem így látja, az ostoba és szűklátókörű ..."
Ez a árnyékbokszolásnak nevezett érvelési hiba.
A kérdező azt kérdezte, hogy lehet-e egy számítógépes játék izgalmasabb, mint a szex. Erre a válasz nem. (Akinél mégse, az beteg.) Erre te jössz azzal, hogy vannak dolgok, amik jobbak a szexnél, és aki nem így látja, szűklátókörű.
Teljesen igazad van, de nem erről szól a vita.
"A srác helyében pedig, amiért önző módon kinyomtad az áramot, simán elzavartalak volna a francba"
Egyébként mégis hány éves vagy?
A játékszenvedély durva dolog. Aki egy ilyen embert megpróbál visszatéríteni, az nem önző.
Valószínűleg WoW-ozik, és köti a guildje (csapata) . Egy héten 3x 4órát raidel gondolom. Azalatt nem nagyon lehet eljönni a gép elől :D Én ezért is hagytam abba, mert a bnőm már a gépet akarta kib*szni az ablakon :D Azóta csak codozok, onnan nem cink lelépni ha action van :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!