Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem kellenek evek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem kellenek evek a felejteshez?

Figyelt kérdés
mindenkit latok hogy olyan konnyen tulteszi magat egy szakitason ,ami normalis dolog...de en nem tudom sosem tultenni magam csak nagyon hosszu ido utan ,gondolok itt evekre...az elso baratomat akivel egy es fel evet jartam 2 ev alatt felejtettem el ,es meg most is sokszor eszembe jut...most megint szakitott egy srac velem 1 ev utan...mar par honapja...es ugyanaz...igy az egesz eletemet felejtessel toltom...
2009. ápr. 21. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ha pár honapos kapcsolatnak is van vége, az is fáj legalább fél évig talán egyig is nyomokat hagy
2009. ápr. 21. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Hidd el, hogy aki könnyen túl teszi magát 1 szakításon az vagy nem volt szerelmes az illetőbe ( vagy legalábbis nem igazán szerette) vagy pedig nem járt vele sok ideig...

ahogy te leirtad a ti kapcsijaid elég hosszúak voltak... nekem volt 1 kapcsolatom.. mindössze másfél hónapig tartott.. és mégis 8 hónapig még odavoltam a srácért... mostani barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt és nagyon szeretem.. ha a másfél hónapos kapcsimnál ennyi idö kellett akkor ehhez mennyi kell majd ? :S

remélem nem szakitunk.. tudom hogy én is nagyon sokáig nem tudnám elfelejteni...

elhiszem hogy nagyon szeretheted a volt barátodat, és tudom hogy ugyse hallgatsz rám, mert én se hallgatnék másokra ezügyben... az a lényeg hogy ugyis jön majd más pasi az életedbe... ugy ahogy a másfél éves kapcsid után is jött.. és tudom most erre az a válaszod nekem hogy de neked akkor is a volt barátod kell és senki más... ezt meg is értem.. és legyen is így... tudom milyen rossz ha valakivel szakitanak... az ember néha beletudna halni.. de próbálj kikapcsolódni.. haverokkal, barátnőkkel lenni, bulizni, és kevesebbet fogsz gondolni rá :)

ne azzal teljen az életed hogy felejts... ha annyira szereted próbáld meg akár visszaszerezni :) én biztos hogy megpróbálnám... persze nem tudom hogy mért szakitottatok..

azért azt megirhatnád ide komiba hogy hány éves vagy :)

2009. ápr. 21. 15:32
 3/8 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok es fogalmam sincs miert szakitott velem ,minden rendben volt vagy en nem tartottam nyitva a szemem...a legrosszabb az egeszben hogy a baratom akar maradni...
2009. ápr. 21. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
tudod lehet h azok akik szakítás után szinte röhtön beleugranak egy másik kapcsolatba,lehet h azért tezik,mert nagyon szerelmesek voltak,és könnyebb ugy elviselni a szakítást ha van melletük valaki.
2009. ápr. 21. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így vagyok ezzel. Volt olyan Szerelmem, akivel igazából nem is voltunk együtt, mégis kellett két év míg elfelejtettem :) Akkor is nagy nehezen, egy másik pasival. Aztán voltak másfél éves kapcsolataim is, de a szakításon mégis könnyen tultettem magam! Ez valóban attól függ, hogy mennyire vagy/voltál szerelmes az illetőbe, mert ha nagyon és igazán akkor sajnos nagyon sok idő szükséges amig elfelejted, ha egyáltalán elfelejted. Nekem szerencsére eddig mindig sikerült :) Bár most kicsit szomoru vagyok, mert most ért véget egy kapcsolatom, ami ugyan pár hétig tartott, de mégis olyan jó volt .. :( hát ez van... most azon vagyok hogy elfelejtsem minél előbb, remélem sikerül.. És remélem Neked is :)
2009. ápr. 21. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Figyelj, túl rövid az élet ahhoz h felejtésekkel pazarold el! Ha előbb nem is majd 50 éves korodban úgyis rájössz!

Állj talpra, főleg h még ilyen fiatal vagy! Ne emészd magad, szórakozz, sportolj, akármi.

2009. ápr. 21. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok sajnos,de én már tudatosan nem megyek bele egy másik kapcsolatba.Egyszer tettem így,csúnya szakítás lett a vége.Mára tudom,hogy a másik ember nem játékszer és ha nem hevertem ki az előzőt teljesen addig nem kezdek új kapcsolatot,mert nem azért akarok az újjal lenni,h elflejtsem a régit és kihasználjam,hanem mert szeretem és őt akarom.Egyik élnek sem jó ha úgy vagy az újjal ha közben még a régire vágysz.
2009. ápr. 21. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretted, akkor nehezen teszed túl magad a szakításon (bármiért is következett be). Én másfél évig voltam együtt egy sráccal, nagyon szerettem, de sajnos a folyamatos akadályok miatt, ő belefáradt a kapcsolatba. Lényegében én is kezdtem már. De még 9 hónap után sem hevertem ki igazán, sokat gondolok rá. Azóta már voltak kapcsolataim, de nem szerettem őket, mert nem voltak rá érdemesek.

Ha jön az életemben megint egy személy aki méltó a szerelmemre, akkor már kevésbé fog fájni. De elfelejteni sosem fogom, inkább úgy mondanám, hogy elengedem.

Aztán ne búslakodj sokat! Szervezz magadnak minél több programot!

2009. ápr. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!