Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat az exem nagyon félek tőle s nem tudom mit tegyek Valaki ötlet?
Szedj fel egy izomagyú srácot, vagy kérd meg egyik barátodat az ismeretségi körödből, hogy játssza el hogy veled jár. Lehetőleg valami izomkolosszust válassz ha lehetséges, olyat, aki elrettentő lehet az exed számára. Esetleg kitalálhatnál neki egy kis háttérsztorit is, hogy az új barátod rendőr, és ezt valahogy tudatni az expasiddal.
Amúgy hogy jöttél össze egy ilyen elmebeteg b*rommal? Remélem sikerül megszabadulnod tőle!
De különben a rendőrségi feljelentés és a távolságtartási végzés is jó megoldás, amit előttem javasoltak, vagy az erőszak. Nagyon jókat mondtak az előttem szólók, csak meg kellene tenni. Ne várj ilyen gyengéd megoldásra, ne hidd hogy egy ingyombingyom-cukipofimosoly le tud szerelni egy ilyen agresszív állatot. Az ilyenre csak egyvalami hat: a nyers erő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!