Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves sokat dolgozó férfi hogy találjon komoly kapcsolatot magának?
Figyelt kérdés
Egyedül élek, saját lakásban, változó mennyit dolgozok (9-12 óra), szabadidőmben szeretek bulizni, kirándulni, mozizni, olvasni. Közvetlen vagyok, könnyen ismerkedek, csak nem vagyok nagy dumás, inkább hallgatni szeretek. Csajozással nincs gond, inkább az a nagy kérdés számomra, hogyan ismerkedjek komolyabb gondolkodású nőkkel ilyen sok munka mellett? Agyf@szt kapok ha valaki azt írja ismerkedni bárhol lehet!2011. szept. 7. 13:36
11/18 anonim válasza:
hehe, hát már ültem a csillagban 1 évet, de hát majd úgyis elkapjuk őet.
12/18 anonim válasza:
elkaplak a zsarukkal együtt, mink, pucérkásan, ehe.
13/18 anonim válasza:
hát, nem tudom... aki azt írja, hogy tinilányokat fektet meg, meg csajozik, annál szvsz nem a munka az, ami miatt nem alakul ki komoly párkapcsolat. egyszerűen te magad se tűnsz komolynak.
14/18 anonim válasza:
Akkor tőlem agyf@szt fogsz kapni, ugyanis a nagy szerelmeivel mindig úgy találkozik az ember, hogy épp nem is számít rá. Egyszerűen csak összeakad a pillantásotok és tudjátok (jó esetben mindketten) hogy aha, ő kell. Ez pedig BÁRHOL megtörténhet: a villamoson, suliban, munkahelyen, teszkóban vagy akár miközben lefelé viszed a szemetet. Én ebben hiszek, mert ha én kajtattam pasi után akkor soha nem éreztem a pluszt, valahogy olyan nyögvenyelős volt az egész. Ahhoz pedig még te is fiatal vagy, hogy társkeresőket bújj célirányosan.
25 N
15/18 anonim válasza:
Hogy lehet agy**szt kapni ? Az milyen ?
Vagy venni lehet valahol ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!