Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megnyugtatnátok? Légy szíves!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B.angel kérdése:

Megnyugtatnátok? Légy szíves!

Figyelt kérdés

Ez nem is igazándiból kérdés... Csak.

Szóval az a helyzet, hogy most tudtam meg, hogy megcsal a barátom és tudom, hogy egy rohadt aljas szemétláda és nem érdemelné meg, hogy törődjek vele, de...

Mégis most nagyon rossz és sz*r. Igen tudom, menjek bulizni, stb. meglesz...

De mit csináljak most, hogy nem járok iskolába már, munkát keresek, viszont a barátaim mind egyetemre járnak már, nem sok szabadidejük van. És csak hétvégén érnének rá, addig meg egyedül vagyok. :(

Kérlek mondjatok valami bíztatót! Nem érdemeltem ezt, én mindent-de mindent megtettem érte, akkor is amikor már más nem állt ki mellette. Lehetett velem beszélgetni, nevetni, sírni, stb. A szexben jó voltam (tényleg és ezt nem csak mondom)... és mégis ezt tette!

Azt is tudom, hogy fiatal vagyok (19) még és jön más.. csak ugye értitek.

Normális válaszokat kérlek! Most nincs humoros hangulatom!

2011. szept. 6. 16:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hogy*

Már írni se tudok!!!!

2011. szept. 6. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a fázisokat...

Tök igazad van, én is ezt érzem..Mindenem odaadtam, időm, pénzem, türelmem, szerelmem, testem, lelkem..

és visszaélt vele..:S

De gy is hiányzik..Ha nem is ő, de az akinek hittem,az igen:(

2011. szept. 6. 17:13
 13/15 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:13

Basszus ez milyen igaz! Akinek hittem hiányzik... :( Én is így vagyok egy volt barátnőmmel, kb ugyanaz volt a helyzet, mint a kérdezőnél.

Bennem nagyon sokáig tolongtak a különböző érzelmek: hiányérzet, düh, elkeseredettség, már néhanapján majdnem elgyengültem és könyörögni készültem, de a megoldást a barátaimban találtam meg! Akármennyi időt is töltesz velük sokkal jobban érzed magad utána! Egy hétvége is elég volt néha számomra.

Természetesen minden kapcsolatot meg kell gyászolni és ehhez az kell, hogy sokat törpölj rajta, le kell vonni a tapasztalatokat! Ha letojod szerintem hosszabb ideig tart kiheverni egy ilyet...

Nálam még a kemény fizikai munka jelentette a másik alternatívát! Eléggé lefárasztott, hogy este gondolatok nélkül tudjak lefeküdni, persze közben az agyam járt de nekem ez mindig bejött!

Most három éves távlatból is elszomorodok, ha eszembe jut miket tettem a semmiért, de a tapasztalat miatt megérte még mindig azt mondom! Mellesleg nélküle az életem 180 fokot fordult, azóta minden összejön! :D Szóval fel a fejjel, fordíts kellő időt, hogy megtaláld az okát annak, hogy ez történt, legközelebb pedig kerüld el hogy bekövetkezzen!

22/F

2011. szept. 6. 19:11
 14/15 Walk With Me ***** válasza:
100%

Hjaj jaj fiatalok... ismerős.

Bár engem nem csalt meg (vagyis nem tudom), de eldobott, csak mert más "menőbb".

Én is azt tudom mondani, mint ahogy előttem is írták, hogy egy darabig ez nagyon fog fájni. Az nem megoldás, hogy gyorsan keresel valakit, aki kicsit feledteti veled az egészet, mert magadon kívül akkor mást is becsapsz. Próbáld úgy felfogni, mint egy leckét. Biztos tanultál az esetből valamit. Így utólag ha visszanézel, akkor talán észreveszel olyan jeleket, amik ebbe az irányba mutattak (hogy ő ilyen), de akkor nem tűntek fel. Megszabadultál egy szemétládától, és tanulsz az esetből, hogy többet senki se tehesse ezt meg Veled. Sok sikert. :)

2011. szept. 6. 19:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Megpróbálok minden válaszolónak válaszolni...

Igen sokat tanultam már most az esetből, de igazából az egész párkapcsolat alatt tanultam, komolyodtam, bár mindig is komoly voltam.

Keresni már mondtam, hogy nem akarok senkit egyenlőre... azzal csak magamat is, meg a másikat is bántanám.

A legnagyobb igazság tényleg az, hogy az hiányzik, akinek gondoltam...

Mert hiába tudod az eszeddel, hogy ez az ember nem az akinek gondoltad, mégis szereted, mert amikor volt jó is a kapcsolat, akkor az hiányzik és fáj. =/

Köszönöm a válaszokat, igazán jól esett mindegyik!

2011. szept. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!