Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért vonzóbb számotokra akkor egy férfi ha van barátnője?
Blablablaaaaa...uccsó ez csak duma.
Mindenhez két ember kell. Ha a pasid megcsalt egy lánnyal, akkor ne csak a csajra kend. Nyisd ki a szemed inkább.
Ezt már én is megfigyeltem, lehet, hogy csak véletlen, vagy valóban kiegyensúlyozottabb olyankor az ember, nem akar görcsösen pasit/csajt szerezni magának stb.
Mondjuk én sajnos ismerek olyan lányt, aki beteg lehet, mert az a mániája, hogy ha lát egy boldog párt, akkor addig nem nyugszik amíg be nem furakodik és szét nem szedi őket (tudom mindenhez két ember kell...), szerintem ő kifejezetten szórakozásból és irigységből teszi mindezt.
nézd, én nem hajtok senkire, és senkit nem csábítok, ha kicsit sem látom, h bejövök neki.
ja és azóta már megcsalta a barátnőjét a pasi, de úgy vagyok vele, h ezzel számoljon el ő. én mondtam neki, h nem kéne, a többi az ő dolga. persze én érzem magam úgy, mint akit átvertek, de mi az, h tűrik a csajok? ha jól tudom, senki sem magántulajdon. so?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!