Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válik érdektelenné számomra minden férfi rövid időn belül?
Nem értem magamat. Egyik pillanatban fülig szerelmes vagyok egy férfiba...hisztizek, ha nem velem tölti minden percét. A másik pillanatban (anélkül, hogy bármi történne) pedig terhes a vele való találkozásnak még a gondolata is...és innentől vége, már soha többé látni sem akarom.
...és ez már sokadszor történik meg velem...mi a bajom?
Hátöö...nem tudom, mennyire tudom megítélni a problémát, mondjuk ez nálam is gyakran jellemző, ez a kiábrándulás. Mondjuk én fiatalabb vagyok, de nem tinilány és nem is h.lyep.csa, de szerintem a válasz a következő: megismersz egy fiút/férfit, tök jól elvagy vele a kezdetekben, minden hipihepi csudiszupi, álmodozol róla sokat - ekkor óhatatlanul a pasit is elképzeled valamilyennek, ami a való életben TUTI nem igaz, aztán amikor felébredsz az álmodozásból, és egy idő után jobban megismered a pasit, rájössz, h jé nem is olyan, mint amilyet te elképzeltél. Jobban megismered, így a hibáit is megismered (amik mindenkinek vannak!!!) és ez neked már nem is tetszik, ha már nem pont olyan, mint amit te elképzeltél, akkor már nem is kell, lehúzod a rólót és a többi.
Szóval én azt mondom, kevesebbet álmodozz, ne akard beállítani a tökéletes pasinak magadban, ne ruházd fel olyan dolgokkal, amik lehet nincsenek is benne. Másik: ismerd meg jól, a hibáival együtt és FOGADD el. Persze vannak kritériumok, tehát nem kell minden felett szemet hunyni, de attól még, h rendetlen, vagy nem olyan hűderomantikus, mint ahogy te elképzelted, lehet neked az ideális. Tehát adj nekik esélyt. Szurkolok neked. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!